Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογαν :”Απαγόρευση κυκλοφορίας για όλους τους κάτω των 20 ετών” !

0 σχόλια Share:

Ερντογάν: Από απόψε οι κάτω των 20 χρονών δεν θα βγαίνουν στους δρόμους

Μετά από την συνεδρίαση του επιστημονικού συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε τα νέα μέτρα. Ο Ερντογάν είπε πως “Κλείνουμε εισόδους και εξόδους σε 30 μεγάλες πόλεις ενώ από απόψε οι κάτω των 20 χρόνων δεν θα μπορούν να βγουν στους δρόμους”.
……
Ο Ερντογάν δήλωσε: “Από απόψε τα μεσάνυχτα προσθέτουμε νέα βήματα σε αυτά που έχουμε κάνει. Από απόψε κλείνουμε τις είσοδος για οχήματα σε 30 μητροπολιτικές πόλεις μας και σε άλλες που έχουν εμφανιστεί πολλά περιστατικά της αρρώστιας. Εκτός από οχήματα τροφοδοσίας δεν θα μπορούν να γίνονται οι είσοδοι και έξοδοι. Το νομό του Ζονγκουλντάκ τον κλείνουμε εντελώς σε εισόδους και εξόδους.  Σε αυτές τις πόλεις μας εκτός από υποχρεωτικές ανάγκες όπως σε θέματα τροφίμων και καθαριότητας και εκτός από τα οχήματα τροφοδοσίας δεν θα υπάρχουν άλλες είσοδοι και έξοδοι.

Απαγόρευση κυκλοφορίας στους κάτω των 20 ετών

Ο Ερντογάν είπε ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας αφορά αυτούς που είναι κάτω των 20 ετών λέγοντας πως “Οσοι είναι γεννημένοι μετά τις 1/1/2000 από απόψε δεν θα μπορούν να βγουν στο δρόμο”.

Ο Ερντογάν είπε πως “Από αύριο οι πολίτες μας πού θα υποχρεούνται να βγούνε έξω θα είναι υποχρεωμένοι να φοράνε μάσκα σε όλους τους χώρους όπου υπάρχει μαζική παρουσία ανθρώπων όπως στα παζάρια και στα μάρκετ. παρόμοια μέτρα θα ληφθούν και στις επιχειρήσεις όπου εργάζονται ομαδικά άνθρωποι¨.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/erdogan-20-yas-alti-bu-geceden-itibaren-sokaga-cikamayacaktir-1731110

3/4/2020

Previous Article

Μόρια σε καραντίνα : Άθληση, πλιάτσικο και κόψιμο των δέντρων των Ελλήνων…

Next Article

Στα βήματα του Ταγίπ: Καμπάνια βοήθειας στην Ξάνθη άρχισε ο εκλεκτός της Τουρκίας Αχμέτ Μέτε

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *