Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τούρκος δημοσιογράφος: ¨Ο Ερντογάν έχει επιληψία και καρκίνο, γιατί το κρύβουν;¨ !

No Comments Share:

……..

Φυσικά αυτή η αρρώστια σε ποιον κολλάει εύκολα ; Μα φυσικά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος συνέχεια ταξιδεύει στο εξωτερικό και στους υπουργούς φίλους του. Αν μεταδοθεί στον Ερντογάν, αυτό θα κρυφτεί από τον λαό και αν κρυφτεί ποιος ο λόγος?
Ναι το κρύβουν και για αυτό υπάρχουν παραδείγματα. Ο Ερντογάν έχει επιληψία και αυτό το κρύβουν από το λαό, διότι όταν κάποιος έχει επιληψία, όχι απλά δεν παίρνει κρατικό αξίωμα αλλά ούτε στρατιωτική θητεία δεν κάνει. Σε αξιωματικούς αν κάποιος εμφανίσει επιληψία αποστρατεύεται.
Μήπως ο Ερντογάν έχει κι άλλες αρρώστιες;  Ναι έχει και δύο φορές εγχειρίστηκε, είναι ο καρκίνος στο έντερο. Αυτός λοιπόν ο κόσμος που τόσο πολύ αγαπά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γνωρίζει την κατάσταση της υγείας του ; Γνωρίζει σε τι κατάσταση είναι ο καρκίνος, αν γίνεται ακόμη χημειοθεραπεία, για ποιο λόγο έγινε δεύτερη εγχείρηση, γνωρίζει αν ο Ερντογάν νοσηλεύτηκε η όχι μυστικά στην Κολωνία ; Όχι δεν το γνωρίζει, όλα του τα κρύβουν. Για ποιο λόγο;

Αχμέτ Νεσιν

https://artigercek.com/yazarlar/ahmetnesin/saklanan-coronaviruslu-erdogan-mi

14/3/2020

Previous Article

Οι φύλακες της πατρίδας-βίντεο !

Next Article

Έρανος σε σχολεία της Κωνσταντινούπολης για την Ιντλίμπ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *