Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν: “Υπάρχει μία πνευματική διάσταση στους Σύριους που πάνε στη Λιβύη ” 😅😅😅

0 σχόλια Share:

…….

“Πολύτιμοι φίλοι, καταρχήν η εφημερίδα Φοξ να σοβαρευτεί. Ας γίνει ένα σοβαρό ΜΜΕ. Είναι ανάγκη να το αντιληφθεί αυτό. Σταματήστε να παράγετε ψεύτικες ειδήσεις. Αυτή η ρητορική της αντιπολίτευσης δεν με αφορά. Εμείς χρησιμοποιούμε και τη φράση “στοιχεία” και μιλάμε και αριθμητικά. Μήπως θα με δικάσει η αντιπολίτευση; Η αντιπολίτευση ας δικάσει πρώτα τον εαυτό της. Αυτοί μου λένε “Πάνε μίλα με τον Άσαντ”. Μα τι αντιπολίτευση είναι αυτή; Εκατομμύρια άνθρωποι εγκαταλείπουν εκείνη τη χώρα ο κύριος Κεμάλ δεν αναρωτιέται για αυτά, εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι φτάνουν στα σύνορά μας δεν αναρωτιέται για αυτά. Και σηκώνεται τώρα και προσπαθεί να μας βάλει μυαλό…Αυτό το μυαλό κοίτα να το βάλεις στον εαυτό σου να υπάρξει τουλάχιστον κάποιο όφελος.
Έχουμε δύο δικούς μας φίλους μας που έγιναν μάρτυρες στη Λιβύη. Άντε λοιπόν ανακοίνωσα αυτό το στοιχείο. Τι θα το κάνει ο κύριος Κεμάλ αυτό ; Στον Εθνικό Συριακό Στρατό, βρίσκεται στρατιωτικό προσωπικό μας ως εκπαιδευτές. Ναι υπάρχουν. Ε και κύριε Κεμάλ ; Μα ας ρωτήσει κι αυτό. Τι δουλειά έχει δίπλα στον Χαφτάρ, η Βάγκνερ ; Ή και αυτοί που πάνε εκεί από το Σουδάν και από εδώ κι από εκεί, τι δουλειά έχουν ; Αυτοί οι οποίοι μεταβαίνουν εκεί από τον Συριακό Εθνικό Στρατό έχουν κοινό παρονομαστή. Στο πλαίσιο του κοινού παρανομαστή βρίσκονται στη Λιβύη. Και με ποιους μαζί ; Αυτοί δεν είναι που είναι στην Συρία μαζί μας ; Ναι αυτοί είναι. Αυτοί λοιπόν οι αδερφοί μας οι οποίοι είναι μαζί μας, αισθάνονται τιμή να είναι μαζί μας και εκεί. Επίσης υπάρχει και μία πνευματική διάσταση σε αυτούς που πηγαίνουν εκεί. Αλλά αυτά δεν τα καταλαβαίνει ο κύριος Κεμαλ”.

…….

https://t24.com.tr/haber/erdogan-azerbeycan-a-gidiyor,862993

25/2/2020

Σχ. : Ωραίο αυτό με την “πνευματική διάσταση”!  Αυτή η πνευματική τους διάσταση φαντάζομαι περιλαμβάνει να αρπάζουν τις γυναίκες των “απίστων”, να λεηλατούν τις περιουσίες τους, να αποκεφαλίζουν και αν δεν τα καταφέρουν να φύγουν στην Ιταλία…

Previous Article

Κλειστά μαγαζιά στην Λέσβο λόγω προδοσίας !

Next Article

Η χρήση στρατιωτικής ισχύος ως βασικό δόγμα της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *