Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν: “Δεν θα φύγουμε από την Ιντλίμπ – Ο Χαφτάρ είναι έμμισθος λεγεωνάριος”

No Comments Share:

……..

“Στις 18:00 θα έχω μία τηλεφωνική συνομιλία με τον Πούτιν. Θα εξετάσουμε όλες τις εξελίξεις στην Ιντλίμπ. Εύχομαι με αυτή την συνομιλία να κάνουμε και ένα θετικό βήμα”
Αυτή τη στιγμή στην Ιντλίμπ συνεχίζεται ένας έντονος πόλεμος όπως το λέω. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα έχουν εξουδετερωθεί 150 καθεστωτικά στοιχεία ενώ έχουμε καταστρέψει 12 άρματα μάχης τρία τεθωρακισμένα οχήματα 14 οβιδοβόλα και δύο φορτηγά. Ο αγώνας εκεί συνεχίζεται με αποφασιστικότητα. Δεν θα αποχωρήσουμε από την Ιντλίμπ μέχρι το καθεστώς να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον των πληθυσμών της επαρχίας. Μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε εκεχειρία.
…….
Ζητήσαμε από τον Τραμπ να μας δώσει Πάτριοτ”
Στην συνομιλία που είχαν Μέρκελ και Μακρόν με τον Πούτιν, του εκαναν έκκληση για  δημιουργία μιας αποφασιστικής εκεχειρίας στην Ιντλίμπ. Δεν μπορώ να πω πώς πήραν μία αναμενόμενη απάντηση. Του πρότειναν τετραμερή  συνάντηση στις 5/3 στην Κωνσταντινούπολη, αλλά ο Πούτιν δεν τους έδωσε ακόμη την επιθυμητή απάντηση.
…….
Γνωρίζετε πως ζητήσαμε από τον κύριο Τραμπ να μας δώσει Πάτριοτ. Είπαμε πως “όπως πήραμε τους S-400 από τη Ρωσία να πάρουμε και από εσάς τους Πάτριοτ”. Αλλά σε αυτό δεν έδωσαν δεν μπόρεσαν να δώσουν θετική απάντηση”.
…..
Ο Χαφταρ δεν είναι ομόλογος μας. Ο Χαφταρ είναι εκεί ένας έμμισθος λεγεωνάριος, δεν είναι νόμιμος, αλλά παράνομος και νόθος.

………

Sputnik. 21/2/2020

Σχ. : Είναι προφανές πως η Τουρκία δεν είχε αρκετούς νεκρούς ακόμη στην Συρία. Μόνο έτσι θα καταλάβει πως πρέπει να ξεκουμπιστεί.. .

Η Ρωσία λόγω οικονομικών σχέσεων προσπαθεί με λελογισμένη χρήση βίας να το πετύχει, αλλά ο ούγκανος της Άγκυρας δεν καταλαβαίνει από τέτοια…

Previous Article

Ρωσική εφημερίδα: ¨Η Τουρκία έκλεισε τον εναέριο χώρο της για τα ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη¨…

Next Article

Κ. Αμούτζας: Να παραιτηθούν οι συνεργάτες του Οντέρ Μουμίν, αν δεν συμφωνούν με τις δηλώσεις του

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *