Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η Συρία για τον Ερντογάν : Σε κάθε του αναπνοή, λέει ψέματα

No Comments Share:

Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Συρίας Φαισαλ Μικνταντ, δήλωσε πως “Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν την Τουρκία για το πετρέλαιο και για να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους στο Ισραήλ”.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Συρίας Φαϊσαλ έδωσε συνέντευξη σε μία εκπομπή του καναλιού Ελ Μαγιαντεν του Λιβάνου. Εκεί ανέφερε πως ¨Η αντίσταση ενάντια στις εισβολές από τις ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες, την Τουρκία και την Αμερική, αποτελεί δικαίωμα κυριαρχίας της Συρίας. Οι τελευταίες επιτυχίες του στρατού μας δείχνουν πως η σύνθεση ένα νέο στρατιωτικό στάδιο

……………

Ο συριακός λαός σήμερα γιορτάζει το άνοιγμα της οδού Χαλέπι-Δαμασκού που επιχρόνια ήταν κλειστή και τονίζει πως δεν θα ξεχάσει την Ρωσία, το Ιράν, την Χεζμπολλάχ και τον άξονα της αντίστασης που μας στηρίζει σε αυτή την περίοδο.

…………….
Το Ισραήλ γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες του πολέμου. Σχεδίασε τις επιθέσεις στην επικράτεια της Συρίας και από την αρχή του πολέμου στήριξε τις ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες. ”
…..
Παγκοσμίως δεν υπάρχει πιο ανόητο σύστημα και καθεστώς από την Τουρκία. Η Τουρκία δεν εφαρμόζει τις διατάξεις  ούτε του Σότσι, ούτε της συνόδου ασφαλείας που επετεύχθη στη Μόσχα μεταξύ Συρίας και Τουρκίας. Ο Ερντογάν κάθε φορά που παίρνει ανάσα λέει ψέματα“.

https://artigercek.com/haberler/suriye-den-erdogan-a-her-nefes-aldiginda-yalan-soyluyor

15/2/2020

 

Previous Article

Δεκάδες χιλιάδες Κούρδοι στο Κάμισλι κατήγγειλαν για μια ακόμη φορά την διεθνή συνωμοσία κατά του Οτζαλάν- βίντεο

Next Article

Ερντογάν : ¨Θα κάνουμε την δουλειά στην Συρία, πριν τελειώσει ο Φεβρουάριος¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *