Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αγωγή 500 χιλ. λιρών από τον Ερντογάν κατά του αρχηγού της αντιπολίτευσης….

No Comments Share:

Ο Ερντογάν υπέβαλε αγωγή 500 χιλιάδων λιρών κατά του Κιλιτσντάρογλου

Ο ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπέβαλε αγωγή 500 χιλιάδων λιρών κατά του προέδρου του κόμματος CHP,  λόγω των δηλώσεων που είχε κάνει στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Στην μήνυση που υπέβαλε στο πρωτοδικείο ο Χουσεϊν Αϊντίν-δικηγόρος του ΠτΔ Ερντογαν, εμπεριέχονται οι δηλώσεις που έκανε ο Κιλιτσντάρογλου στην κοινοβουλευτική του ομάδα στις 11 Φεβρουαρίου.

…….

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202002131041395856-erdogandan-kilicdarogluna-500-bin-liralik-tazminat-davasi/

13/2/2020

Στις δηλώσεις που έκανε προχθές ο Κιλιτσντάρογλου, ανέφερε ότι ο πολιτικός κλάδος της οργάνωσης FETO, είναι ο ίδιος ο Ερντογάν, διότι αυτός ήταν ο οποίος άνοιξε όλα τα κρατικά απόρρητα σε αυτήν την οργάνωση. Και φυσικά έχει δίκιο ο άνθρωπος. Αλλά εννοείται πως θα καταδικαστεί στα δικαστήρια. Διότι ποιο τουρκικό δικαστήριο θα δεχθεί ως αλήθεια αυτές τις δηλώσεις; ….

Και μάλιστα έχει το θράσος μετά ο Ταγίπ, να βγαίνει και να υπερηφανεύεται για το πόσα λεφτά κέρδισε από τον πολιτικό του αντίπαλο !

Στις 6/10/2018  είχε δηλώσει για τον ΚιλιτσντάρογλουΠλέον δεν μπορώ να θυμηθώ το ποσό των χρημάτων που έχω κερδίσει σε αγωγές από αυτόν. Και όμως αυτό το άτομο, δεν λέει να κατέβει από βαγόνι με τα ψέματα.

Πόση ξεδιαντροπιά και πόση κυνικότητα αναδίδουν αυτές οι δηλώσεις… Δεν θυμάται λέει πόσα χρήματα κέρδισε από τον αρχηγό της αξιωματική αντιπολίτευσης… Ε βέβαια, με το δικαστήριο στημένο, μπορεί να κερδίζει πολλά .

Previous Article

Επιτέλους ένας Έλληνας ευρωβουλευτής που λέει τα πράγματα με το όνομα τους !

Next Article

Ρωσικό υπονοούμενο κατά της Τουρκίας με βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *