Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν : “Ως αντίποινα εξουδετερώθηκαν 35 έως 40 Σύριοι”

No Comments Share:

¨Εύχομαι οι 4 μάρτυρες μας να έχουν το έλεος του Αλλάχ. 9 στρατιώτες μας επίσης τραυματίστηκαν και η νοσηλεία τους συνεχίζεται. Η Τουρκία ανταπέδωσε με αντίποινα αυτήν την επίθεση. Και θα συνεχίσει να το κάνει. Τα χτυπήματα σε καθορισμένα σημεία συνεχίζονται είτε με τα κανόνια του Firtina είτε με τα F-16 μας.
Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας. Δεν αναγνωρίσαμε την παράνομη προσάρτηση της Κριμαίας και δεν πρόκειται να το κάνουμε. Σημαντική διάσταση των στενών μας σχέσεων με την Ουκρανία είναι και οι Τάταροι της Κριμαίας. Εύχομαι η επίσκεψη μας να έχει γεννήσει επωφελή αποτελέσματα.
…..
Αυτή τη στιγμή η στρατιωτική επιχείρηση συνεχίζεται. Κοντά στα 40 σημεία είναι οι στόχοι εναντίον των οποίων συνεχίζεται η επιχείρηση. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις γύρω στους 30 έως 35 Σύριους εξουδετερώθηκαν… Δεν βάζουμε τέλεια στην επιχείρηση, συνεχίζεται κατά τον ίδιο τρόπο. Δεν είναι δυνατόν εμείς να έχουμε μάρτυρες και να παραμένουμε σιωπηλοί απέναντι σε αυτά. Θα συνεχίσουμε να ζητάμε λογοδοσία για αυτό.
Έγιναν 100 βολές πυροβολικού με τα πυροβόλα 122mm σε 46 καθεστωτικούς στόχους.
…….¨

https://www.yeniakit.com.tr/haber/alcak-saldiri-sonrasi-erdogandan-ilk-aciklama-1042860.html

3/2/2020

Previous Article

Στην Ελλάδα δεν θα είχε μπει καν φυλακή…

Next Article

Διαμαρτύρεται για τις πιέσεις από το ραδιοτηλεοπτικό ο εθνικιστής Τούρκος δημοσιογράφος Θράκης

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *