Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν : ¨Είναι απαίτηση της πίστης μας να σπάσουμε τα χέρια που απλώνονται στο τέμενος Ακσα¨

0 σχόλια Share:

…………..

¨Το Ισραήλ πού ιδρύθηκε με πειρατικό τρόπο στα παλαιστινιακά εδάφη, με άδικο και παράνομο τρόπο έφτασε στα σημερινά του σύνορα. Οπως του τυράννου το μάτι δεν χορταίνει από αίμα και περιουσίες, έτσι και του Ισραήλ. Γίνεται προσπάθεια να θέσουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο προσάρτησης των παλαιστινιακών εδαφών. Τώρα χωρίς να ντρέπονται και χωρίς συστολή, προσπαθούν να προσαρτήσουν και τη Δυτική όχθη αφαιρώντας την από την Παλαιστίνη.
Το Ισραήλ είναι εισβολέας από το 1947 στα παλαιστινιακά εδάφη και αυτή τη στιγμή υπάρχει μία Παλαιστίνη μπορούμε να δείξουμε σαν σταγόνα σταγόνα. Το μάτι του Ισραήλ δεν χορταίνει, αυτό δείχνουν και οι τελευταίες δηλώσεις. Η Παλαιστίνη στην οποία υπάρχουν κατοχή και καταστροφές, είναι πάλι στο στόχαστρο. Με το σχέδιο αυτό ο στόχος είναι να προσαρτήσουν τα παλαιστινιακά εδάφη.

Ως Τουρκία δεν αποδεχόμαστε και δεν αναγνωρίζουμε αυτό το σχέδιο που δέχεται την λύση των δύο κρατών αλλά αφαιρεί πλήρως την Ιερουσαλήμ.
Είναι απαίτηση της πίστης μας να σπάσουμε τα χέρια που απλώνονται στο τέμενος Ακσα. Αν σήμερα δεν μπορέσουμε να προστατέψουμε το τέμενος Αλ Ακσα, στο μέλλον δεν θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε και τις βλέψεις προς την Μέκκα. Για αυτό τον λόγο δηλώνουμε Ιερουσαλήμ αποτελεί κόκκινη γραμμή μας.
…….
Εμείς δεν έχουμε την παραμικρή εχθρότητα ενάντια στους Εβραίους. Ούτε έχουμε κάποιο θέμα με το κράτος του Ισραήλ. Είμαστε ενάντιοι όμως στις διώξεις και σφαγές που προκαλεί η ισραηλινή κυβέρνηση. Ένα τέτοιο ληστρικό και τρομοκρατικό κράτος δεν μπορεί ποτέ να είναι έγκυρο στα μάτια μας.
……..

https://ahvalnews-com.cdn.ampproject.org/c/s/ahvalnews.com/tr/erdogan/erdogan-filistini-yok-edecek-bu-plani-asla-tanimiyor-ve-kabul-etmiyoruz?amp

31/1/2020

Previous Article

Αγοράζοντας τουρκικά ψάρια, ¨αιμοδοτούμε¨ την τουρκική πολεμική βιομηχανία…

Next Article

Πρώην βουλευτής διαψεύδει τον υπουργό και δημοσιεύει την διάγνωση του κρατικού νοσοκομείου Κωνσταντινούπολης…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *