Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν : ¨Ο Χαφταρ κάνει πολύ άσχημες κινήσεις στη Λιβύη και εμείς αυτά τα παρακολουθούμε¨ …

No Comments Share:

…………

Οι τίτλοι των δηλώσεων Ερντογάν είχαν ως εξής

…………

Ο Χαφταρ δεν συμμορφώθηκε ούτε με τη διαδικασία στη Μόσχα ούτε με αυτήν στο Βερολίνο. Ο Χάφταρ δεν υπέγραψε ούτε το κείμενο στην σύνοδο του Βερολίνου, ούτε αυτό το οποίο είχε ετοιμαστεί στη Μόσχα. Ο Σαρραζ υπέγραψε αλλά ο Χαφτάρ δεν υπέγραψε. Όταν σε διεθνείς συνοδούς οι πλευρές δεν υπογράφουν τα κείμενα, τότε δεν μπορεί να λέγεται πως υπήρξε συμφωνία. Παρά την ευρεία συμμετοχή στην σύνοδο του Βερολίνου ο Χαφταρ την παρακολούθησε από το δωμάτιο του στο ξενοδοχείο. Φυσικά αυτό το 55 άρθρων κείμενο θα πάει στον ΟΗΕ. Έχειει μεγάλη σημασία η δήλωση που έκανε ο εκπρόσωπος του Χαφταρ που είπε ότι “Η διαδικασία στη Λιβύη βρίσκεται στην άκρη της κάνης”. Αυτό δείχνει πως ο Χάφταρ δεν έχει ντέρτι ούτε για την εκεχειρία, ούτε για την ειρήνη. Ευχόμαστε αυτή οι οποίοι μετέβησαν στο Βερολίνο, να ακούσαν αυτή τη δήλωση και ανάλογα να καθορίσουν τη συμπεριφορά τους.
Αυτοί οι οποίοι είναι δίπλα στον Χαφτάρ είναι λεγεωνάριοι, όπως και ο ίδιος. Πίσω του βρίσκεται η κυβέρνηση του Άμπου Ντάμπι. Αυτή τη στιγμή μαζί με τον Χαφτάρ και αυτούς τους λεγεωνάριους έχουν φτάσει εκεί 5.000 στρατιώτες από το Σουδάν. Ευχή μας είναι το συντομότερο η Λιβύη να φτάσει στην ειρήνη.
Ο Χαφταρ που έφυγε και από την Μόσχα και από το Βερολίνο, παραβιάζει την εκεχειρία. Αν είναι να υπάρξει ειρήνη στη Λιβύη χρειάζεται να σταματήσει κάποιος τον Χαφταρ.
Ο Χαφταρ κάνει πολύ άσχημες κινήσεις στη Λιβύη και εμείς αυτά τα παρακολουθούμε. Εμείς θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να κάνουμε ότι χρειαστεί.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202001271041265245-erdogan-hafterin-ateskes-diye-bir-derdi-yok-baris-diye-bir-derdi-yok/

27/1/2020

Previous Article

Τηλεφωνική συνομιλία Ταγίπ Ερντογάν-Ντόναλτ Τραμπ

Next Article

Μια αποβατική άσκηση για ….ωραίες φωτογραφίες !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *