Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Οι ηγέτες δεν συμφώνησαν σε επέμβαση στην Λιβύη και ο Ερντογάν ¨σάλταρε¨ !

No Comments Share:

Ο Ερντογάν «σάλταρε» και έφυγε από τη διάσκεψη της Λιβύης νωρίς, μετά την απόρριψη της στρατιωτικής παρέμβασης

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν ο μεγαλύτερος ηττημένος στη διάσκεψη του Βερολίνου 19 σχετικά με τη Λιβύη, σύμφωνα με την ανάλυση του Τζεγκίζ Τσαντάρ που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη στην ιστοσελίδα του Al-Monitor.

Παγκόσμιες δυνάμεις και άλλες χώρες με συμφέροντα στη Λιβύη συναντήθηκαν στο Βερολίνο την Κυριακή για να συζητήσουν τρόπους για να τερματιστεί η μακρόχρονη σύγκρουση στην πλούσια σε πετρέλαιο χώρα της Βόρειας Αφρικής.

……….

Ο Τζαντάρ έγραψε πως ¨ Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να αναπνέει ελεύθερα. Οι συμμετέχοντες στη διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη δεν υποστ;hriξαν την πρόταση του Ερντογάν για στρατιωτική επέμβαση στη σύγκρουση στη Λιβύη, που θα γινόταν από τον τουρκικό στρατό “.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι προσπάθεις για συνάντηση ανάμεσα στην  κυβέρνηση εθνικής συμφωνίας με επικεφαλής τον Σαρράζ και την  λιβυκή αντιπολίτευση υπό την ηγεσία του ισχυρού Χαλίφα Χάφταρ, θα συνεχιστούν,  προσθέτοντας: «Και κάθε στρατιωτική βοήθεια και εξωτερική παρέμβαση απαγορεύεται αυστηρά. Ως αποτέλεσμα, ο Ερντογάν ¨σάλταρε¨ και έφυγε από το συνέδριο νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

…………….

Όπως αποδείχθηκε, ο Τούρκος ηγέτης έφυγε από το συνέδριο νωρίτερα από το προγραμματισμένο, όταν κατέστη σαφές ότι οι προτάσεις του για ένοπλη παρέμβαση στη λιβυκή σύγκρουση δεν βρήκαν υποστήριξη από άλλους συμμετέχοντες¨.

…………….

Τurkishminute.com   23/1/2020

Previous Article

Το πρώτο τουρκικό άρμα μάχης που ανατινάχθηκε στο Άφριν τον Ιανουάριο του 2018 -βίντεο

Next Article

O πρώτος πολίτης της Θεσσαλονίκης με τον Τούρκο πρόξενο -Δείτε γλώσσα του σώματος….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *