Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν: Για 100 άτομα που περνούν στην Ελλάδα μας παίρνουν τηλέφωνο..

0 σχόλια Share:

……………..

¨Με πικρό χαμόγελο αντιμετωπίζουμε αυτούς οι οποίοι όντας υπεύθυνη για τον θάνατο 50 εκατομμυρίων ανθρώπων στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο προσπαθούν να μας δώσουν μας μαθήματα ανθρωπιάς. σκοτώνεις στη Ρουάντα 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους και μετά ξεδιάντροπα προσπαθείς να μας δώσεις μάθημα ανθρωπιάς. Στην ιστορία μας σε εμάς ποτέ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
Αυτή την περίοδο το σύμβολο του αγώνα είναι τα εδάφη της Συρίας. από τότε που άρχισε η κρίση στη Συρία ανοίξαμε την αγκαλιά μας στους ανθρώπους ανθρώπους ενώ από την άλλη καταβάλαμε προσπάθεια για την προστασία των συνόρων μας.
……
Το τέλος της ΕΕ θα είναι αυτή ακριβώς η διπλοπροσωπία. Αυτή η πορεία δεν είναι καλή. Να το Brexit. Αυτά δεν συνέβησαν στα καλά καθούμενα. Όταν εμείς είπαμε πως θα ανοίξουμε τις πύλες αυτοί πήραν φωτιά. Μην καίγεστε.. Όταν έρθει η ώρα και οι πύλες θα άντε να δούμε τότε εσείς να φιλοξενήσετε τους εκατοντάδες χιλιάδες. Όταν μπαίνουν θαλάσσια στην Ελλάδα 100 άτομα μας παίρνετε τηλέφωνο, μα εδώ εμείς έχουμε 4 εκατομμύρια και εσείς παραμένετε  σιωπηλοί.
Είδαμε πως οι τρομοκρατικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στη Συρία θέτουν ως άμεσο στόχο τη χώρα μας.
……
Αυτήν την αποφασιστικότητα μας δείξαμε και στο πεδίο και τα 32 χιλιόμετρα βάθος τα καταλάβαμε σε εννιά μόνο μέρες. Φτάσαμε τα 4.200 τετραγωνικά χιλιόμετρα. λόγω των πυραύλων που εκτοξεύτηκαν στις συνοριακές μας πόλεις είκοσι συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους. Στη Συρία σκοτώθηκαν επτά στρατιώτες μας και 96 στρατιώτες του SMO. 90 στρατιώτες μας τραυματίστηκαν. Εντός της χώρας λένε τι δουλειά έχει εκεί ο SMO ; Μα αυτοί είναι που δεν αφήνουν μόνους τους τους Μεχμετσίκ (Τούρκους σττρατιώτες) μου.

…………..

Previous Article

Βίντεο- Προσαγωγή στα δικαστήρια πολιτικών στελεχών που άσκησαν κριτική στην στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας

Next Article

736% αύξηση στα περιστατικά σεξουαλικής εκμετάλλευσης στα παιδιά των ξένων !…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!