Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν: Αυτοί οι οποίοι διαμαρτύρονται για την Πηγή Ειρήνης στηρίζουν την τρομοκρατία !

0 σχόλια Share:

Ο ΠτΔ Ταγίπ Ερντογάν αναφερόμενος σε αυτούς οι οποίοι αντιδρούν στην στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία δήλωσε: “Αυτοί οι οποίοι διαμαρτύρονται με αφορμή τη στρατιωτική επιχείρηση που άρχισε η Τουρκία για να γλιτώσει την περιοχή από την τρομοκρατία, πιστεύω πως στηρίζουν την τρομοκρατία”.
Ο Γενικός Πρόεδρος του κόμματος και ΠΤΔ Ταγίπ Ερντογάν έκανε μία ομιλία στο συνεδριακό κέντρο Κωνσταντινούπολης όπου το TRT World διοργανώνει forum με τίτλο “Η κρίση της παγκοσμιοποίησης: ρίσκα και ευκαιρίες”.

Οι τίτλοι της ομιλίας του Ερντογάν είχαν ως εξής :

“Σε μία τέτοια εποχή παγκόσμιας αναταραχής δίνω μεγάλη σημασία στο να μπορούμε να συναντιόμαστε, να συζητάμε τα θέματα και να μπορούμε να παράξουμε λύσεις. Αυτοί οι οποίοι είχαν δηλώσει πως θα μετάσχουν αλλά με δικαιολογία τη στρατιωτική επιχείρηση Πηγή Ειρήνης, μετάνιωσαν και ακύρωσαν τη συμμετοχή τους, στην πραγματικότητα έχασαν αυτή τη μεγάλη ευκαιρία. Αυτοί οι οποίοι οι διαμαρτυρόμενοι για την επιχείρηση που άρχισε η Τουρκία μετάνιωσαν για την ομιλία τους, πιστεύω πως δεν μπορούν να χωνέψουν τη δημοκρατία και στηρίζουν τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Αυτή αυτού του είδους οι τύποι δεν χρειάζεται πουθενά να λένε πως είναι ενάντιοι στην τρομοκρατία.

Το καθήκον που μας αναλογεί είναι σύμφωνα με την 1.000 ετών παρουσία και ισχύ του έθνους μας στην Ανατολία, να θέτουμε νέους στόχους και νέα οράματα, συνεχίζοντας το δρόμο μας.
εκτός από μερικές χώρες σαν την Τουρκία που κέρδισε την ανεξαρτησία της με την δύναμή της όλες είναι προβληματικές και αδύναμες.
Αποκαλύφθηκε ότι τα κράτη τα οποία σχηματίστηκαν όχι με αίμα και με ιδρώτα αλλά με χάρακα πάνω στο τραπέζι, ποτέ δεν θα μπορέσουν να γίνουν πραγματικά κράτη. Η Τουρκία δεν έχει βλέψεις τα εδάφη καμίας χώρας στην Ελευθερία και μιας κοινωνίας και στα συμφέροντα κανενός. Εμείς απλά υπερασπιζόμαστε το δίκαιο και το μέλλον το δικό μας και των αδερφών μας”.
…….

https://www.artigercek.com/haberler/erdogan-harekati-protesto-edenlerin-terore-destek-verdigini-dusunuyorum

21/10/2019

Previous Article

Πεσόντες υπέρ πατρίδος !

Next Article

Μαας: “Στο τραπέζι οι οικονομικές κυρώσεις προς την Τουρκία”

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *