Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο Ερντογάν ¨φουσκώνει¨ τα νούμερα για να ζητά περισσότερα χρήματα…

0 σχόλια Share:

Τεκμηριώθηκε πως ο Ερντογάν φουσκώνει τον αριθμό των Σύριων

Ειδικοί του Γερμανικού Κέντρου Ερευνών Ένταξης και Μετανάστευσης, που εξέτασαν τα έγγραφα της UNCHR και της Διεύθυνσης Μετανάστευσης της τουρκικής κυβέρνησης, ανακοίνωσαν πως ο Ερντογάν φουσκώνει τα νούμερα των Σύριων που βρίσκονται στην Τουρκία.

Ο ΠτΔ Ερντογάν επί μακρόν κάνει προπαγάνδα λέγοντας πως στην Τουρκίας ζούνε 3,6 εκ. Σύριοι πρόσφυγες. Σε λεπτομερές κείμενο που δημοσιεύεται στο νέο τεύχος του γνωστού περιοδικού Ντερ Σπίγκελ, αναφέρεται το πώς ο Ερντογάν διαστρεβλώνει τον αριθμό των Σύριων που βρίσκονται στην Τουρκία.
Ο Φρανκ Ντούβελ του Κέντρου Ερευνών Ένταξης και Μετανάστευσης, μιλώντας στο περιοδικό ανέφερε πως αντίθετα με τις δηλώσεις του Ερντογάν και των Τούρκων αξιωματούχων, ο αριθμός των Σύριων προσφύγων που βρίσκονται στην Τουρκία, είναι μεταξύ 2,7 και 3 εκ.

Ο Γερμανός ειδικός ανέφερε πως κατέληξε σε αυτό το νούμερο, από στατιστικές που ετοίμασαν αλλά δεν έχουν δημοσιεύσει η Ανώτατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNCHR) και η Διεύθυνσης Μετανάστευση της Τουρκίας.

Οι ειδικοί ανέφεραν πως υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στα στοιχεία που δημοσιεύουν οι τουρκικοί και οι διεθνείς φορείς, προσθέτοντας πως στα στοιχεία που ανακοινώνει ο Ερντογάν προσθέτει και αυτούς οι οποίοι στο παρελθόν ζούσαν στην Τουρκία αλλά αργότερα είτε επέστρεψαν στην χώρα τους, είτε πέρασαν στην Ευρώπη.

https://anfturkce.com/guncel/erdogan-in-suriyelilerin-sayisini-abarttigi-belgelendi-130864

29/9/2019

Previous Article

Οι ¨ανεκτικοί¨ ¨Οθωμανοί¨ τρύπησαν τους αστραγάλους του, τον έδεσαν πίσω από ένα άγριο άλογο, τον σούβλισαν και τον έκαψαν…

Next Article

Η αστυνομία απαγόρευσε τραγούδι στα κουρδικά !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!