Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

No Comments Share:

Ερντογάν : ¨Εάν αφήσουν τα όπλα, οι επιχειρήσεις σταματάν¨

Ο πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν με την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς έδωσε το μήνυμα πως ¨Γονείς και μαθητές να είναι ήσυχοι. Ο λόγος και η απόφαση είναι του έθνους. Εμείς είμαστε ενάντιοι σε κάθε είδους καταπίεση και επιβολή. Υποστηρίζουμε την χρήση του δικαιώματος της επιλογής. Οι αλλαγές που γίνονται σχετίζονται με την χρήση του δικαιώματος της επιλογής. Και ο εγγονός μου που είναι 66 μηνών σήμερα άρχισε το σχολείο¨.

Ο Ερντογάν εγκαινίασε το εκπαιδευτικό έτος παρευρισκόμενος στα εγκαίνια του θρησκευτικού σχολείου (ιμάμ χατίπ) Τζεντιντέ Αμπαλίογλου στο Ντένιζλι. Εν συντομία εκεί είπε τα εξής :

¨ Η τρομοκρατία αναμφίβολα θα τελειώσει. Αλλά για αυτό ακριβώς πληρώνουμε και τίμημα. Κρίμα αλλά αυτός ο αγώνας δεν γίνεται δίχως τίμημα. Αυτοί οι οποίοι βρίσκονται δίπλα στην τρομοκρατική οργάνωση δεν θέλουν να σωπάσουν τα όπλα. Εάν υπάρχουν αυτοί που θέλουν να σωπάσουν τα όπλα, εμείς ως κυβέρνηση σταματάμε τις επιχειρήσεις όταν αφήνουν τα όπλα. Στρατός και αστυνομία δεν αφήνει τα όπλα. Διότι τα όπλα είναι βασικά όργανα. Ο τρομοκράτης αν αφήσει το όπλο να ξέρει πως τελειώνει και η στρατιωτική επιχείρηση.

……………………..

Εφ. Χουριέτ 17/9/2012

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Next Article

ΕΡΕΙΠΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *