Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δηλώσεις Ερντογάν για τα ερευνητικά σκάφη, για τα F-35 και για την Ιντλίμπ

0 σχόλια Share:

………………

Αν σήμερα έχουμε λόγο για τις έρευνες υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο αυτό το οφείλουμε στην έγκαιρη απόκτηση σκαφών ερευνών και γεωτρήσεων. Πλέον διαθέτουμε 2 πλοία σεισμικών ερευνών και δύο πλοία γεωτρήσεων. Μπορεί να χρειαστεί να έλθει και τρίτο πλοίο γεωτρήσεων. Στην Ανατολική Μεσόγειο δεν κοιτάμε το τι λέει ο ένας και ο άλλος, αλλά  το τι λέμε εμείς. Τα πλοία μας είναι στην περιοχή και οι φρεγάτες μας είναι δίπλα τους. Να μην προσπαθήσει κανείς να μας στερήσει τα δικαιώματα που έχουμε εκεί. Εμείς ως εγγυήτρια χώρα έχουμε δικαίωμα λόγου.

Φυσικά και υπάρχουν θέματα στα οποία βιώνουμε σημαντικά προβλήματα. Στο θέμα των μαχητικών αεροσκαφών νέας γενιάς συνεχώς προβάλλονται εμπόδια. Κάθε εμπόδιο που τίθεται ενώπιον μας μετά από κάποιο διάστημα θα καθίσταται άχρηστο όταν και εμείς θα αναπτύξουμε το ίδιο προϊόν. Οι απειλές για κυρώσεις δεν μπορούν να μας προκαλέσουν να κάνουμε βήματα πίσω, αλλά τσιμεντώνουν την αποφασιστικότητά μας για τον δρόμο που ακολουθούμε.

Οι εξελίξεις στην Ιντλίμπ εμφάνισαν μία απειλή για εκατομμύρια ανθρώπους. Εργαζόμαστε για να καταστήσουμε ασφαλή την περιοχή ανατολικά του Ευφράτη και τα συριακά εδάφη. Όλες οι εξελίξεις δείχνουν πως υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στην ¨ασφαλή περιοχή¨που επιδιώκουμε εμείς και σε αυτήν των συνομιλητών μας. Η Τουρκία δεν πρόκειται περισσότερο να παραμείνει θεατής στην κατάσταση ανατολικά του Ευφράτη. Είμαστε υποχρεωμένοι μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, να αρχίσουμε να διαμορφώνουμε την ασφαλή περιοχή με τον τρόπο που θέλουμε. Είμαστε αποφασισμένοι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου να αρχίσουμε. Το ιδανικό θα ήταν να το κάνουμε μαζί με τους Αμερικανούς φίλους μας , αλλά αν αυτό δεν γίνει, θα αρχίσουμε αυτή την ιστορία με δικές μας δυνατότητες. Στόχος μας είναι περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Σύριοι από αυτούς που βρίσκονται στην χώρα μας, να κατοικήσουν σε αυτή την ασφαλή περιοχή εκεί.¨

…………………

https://www.artigercek.com/haberler/erdogan-yeni-isimlerle-kadrolarimizi-tahkim-edecegiz

5/9/2019

Previous Article

Οι ρουφιάνοι της ΜΙΤ και η αβελτηρία του ελληνικού κράτους

Next Article

Βίντεο-χτύπημα σε θέσεις του τουρκικού στρατού σε βουνό με χειροβομβίδες και αυτόματα

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!