Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν : Δεν δέχομαι να μην έχω πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές¨

0 σχόλια Share:

Δήλωση περί “πυρηνικών πυραύλων”  από τον ΠτΔ Ερντογάν
……
Στην αμυντική μας βιομηχανία έχουμε φτάσει να καλύπτουμε από εγχώρια και εθνικά το 70% των αναγκών μας. Μέχρι σήμερα καθόμασταν στο τραπέζι μαζί με τις ΗΠΑ τώρα καθόμαστε με τη Ρωσία. Αύριο μπορεί να κάτσουμε με την Κίνα. Αποτελεί όρο να μην είμαστε μόνο αγορά αλλά να κάνουμε βήματα για συμπαραγωγή.Αυτός είναι ο όρος που θέτω στους φίλους: “θα μπορέσουμε να κάνουμε  συνπαραγωγή;”.

Παράγουμε μαζί με τους Ιταλούς το ελικόπτερο ΑΤΑΚ. Οι ΤΕΔ μιλάνε με περηφάνια για αυτό. Χτες ήταν σε εμένα ο πρωθυπουργός της Τσεχίας ήταν μουσαφίρης μου. Στο παρελθόν και εκείνοι είχαν έναν διάσημο πρωθυπουργό. Εκείνος δηλώνοντας πως “εγώ υποστηρίζω την ειρήνη” είχε εμποδίσει αυτές τις επενδύσεις. Φυσικά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός μου είπε “Μα τι είδους λογική ήταν αυτή;”. Εχεις κάποιον ο οποίος θα σου επιτεθεί με βόμβες και εσύ δηλώνεις “Εγώ υποστηρίζω την ειρήνη” και κλείνεις όλη την αμυντική βιομηχανία ;  Δείτε κάποιοι διαθέτουν πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές αλλά εγώ να μην έχω,  λοιπόν εγώ αυτό δεν το δέχομαι.”.
……
Εγώ είπα στον κύριο Τραμπ και το εξής “δώσε και σε μας Πάτριοτ”. “Αλήθεια λες;” μου είπε. Αλλά του είπα με τους ίδιους όρους όπως με τη Ρωσία. Με τους όρους που πήραμε από τη Ρωσία να πάρουμε και από σας. Πριν από πέντε μέρες μιλήσαμε στο τηλέφωνο.Θα βρεθούμε ξανά στον ΟΗΕ και θα συζητήσουμε πάλι αυτά τα θέματα.

Όταν δεν έχετε εναλλακτικές θα σας ισοπεδώσουν, αυτο είναι αναμφισβήτητο.
……..

https://www.yeniakit.com.tr/haber/cumhurbaskani-erdogandan-nukleer-fuze-cikisi-915524.html

4/9/2019

Previous Article

Τρόπος κατάκτησης της Ελλάδας

Next Article

Δήμαρχος Σμύρνης : ¨Εδώ είναι Τουρκία , όλα είναι δυνατά¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

risus. eleifend sem, ut vel, nunc tempus mi, odio dolor dolor. in