Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν: “Αυτοί μας είπαν να αποσύρουμε τα πλοία μας και εμείς στείλαμε φρεγάτες”…

0 σχόλια Share:

Ερντογάν:  Αυτοί μας είπαν “τραβήξτε τα πλοία σας” και εμείς στείλαμε φρεγάτες και ένοπλα Μ.Ε.Α.

Ο ΠτΔ Ερντογάν μίλησε σε γεύμα της νομαρχιακής οργάνωσης του κόμματος ΑΚΡ-Ικονιου.

Οι τίτλοι της ομιλίας του Ερντογάν είχαν ως εξής:
Η περιοχή εντός της οποίας βρίσκεται η Τουρκία περνά επώδυνες μέρες. Τα θέματα της σημερινής επικαιρότητας θα σφραγίσουν για έναν αιώνα το μέλλον. Η Τουρκία δεν έχει την πολυτέλεια να παρακολουθεί κανένα από αυτά τα θέματα ως θεατής. Στο θέμα της Συρίας βιώσαμε και είδαμε πως χωρίς παρουσία στο πεδίο δεν μπορείς να υπάρξεις και στο τραπέζι.7 εκατομμύρια αδερφοί μας εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους και να μεταναστεύσουν σε άλλες χώρες. Στο Χαλέπι μία πόλη σύμβολο του ισλαμικού πολιτισμού όπως και το Ικόνιο, από τις βόμβες του καθεστώτος Άσαντ μετατράπηκε σε ερείπια. Αν δεν υπήρχαν και οι προσπάθειες της Τουρκίας ο αριθμός των δολοφονηθέντων αθώων θα ήτανε 2-3 φορές μεγαλύτερος. Η Τουρκία ανοίγοντας τις πύλες της στα θύματα από τη Συρία έδωσε ένα μάθημα ευσπλαχνίας σε όλο τον κόσμο.

Με δύο στρατιωτικές επιχειρήσεις και φέραμε βαρύ χτύπημα στους σκοτεινούς στόχους τους. Στην επικαιρότητα μας τώρα βρίσκεται η περιοχή ανατολικά του Ευφράτη. Είμαστε αποφασισμένοι να καθαρίσουμε εκεί τις φωλιές της τρομοκρατίας.
……
Οι δυνατότητες του ΠΚΚ στην χώρα μας μειώνονται. Υπάρχει μεγάλη αύξηση σε αυτούς που φεύγουν από την οργάνωση. Οι δυνάμεις ασφαλείας μας αδιάκοπα είναι σε κατάσταση επιχειρήσεων. Τα ΜΕΑ μας, ένοπλα ή όχι, δεν αφήνουν στους τρομοκράτες να πάρουν ανάσα. Η μόνιμη επιτυχία είναι δυνατή μόνο με διακοπή των πόρων που τρέφουν την τρομοκρατία. Ορος για αυτό είναι ο αγώνας ενάντια σε αυτούς που διασφαλίζουν την οικονομική και υλικοτεχνική υποστήριξη προς την οργάνωση. Οι δημοι δεν είναι πιόνια της τρομοκρατικής οργάνωσης αλλά αρχές που υπηρετούν την πόλη και τον κόσμο.
…..

Η Δυση μας απειλεί. Αυτοί μας είπαν “τραβήξτε τα πλοία σας”, αλλά εμείς τι κάναμε;  Εμείς στείλαμε τις φρεγάτες μας, στείλαμε τα Μ.Ε.Α. μας και τα ένοπλα Μ.Ε.Α. μας. Στην Ανατολική Μεσόγειο δικαιώματα έχει όλη η Κύπρος, έχουμε εμείς και έχει και ο νότος. Αλλά εμείς ως Τουρκία είμαστε μία εγγυήτρια χώρα. Κατά τον ίδιο τρόπο είναι η Ελλάδα η Αγγλία και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας πει “γιατί βρίσκεστε εκεί” και να λοιπόν που είμαστε.
………

https://www.yeniakit.com.tr/haber/erdogan-onlar-geminizi-cekin-dedi-biz-firkateyn-ve-sihalarimizi-gonderdik-910676.html

1/9/2019

Σχ. : Με θράσος χιλίων πιθήκων ένας από τους βασικούς υπεύθυνους για το δράμα της Συρίας, αυτός που έστελνε και στέλνει και σήμερα οπλισμό στους τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους, βγαίνει και δηλώνει πως έσωσε κόσμο…
Καλά αυτά που αναφέρει για τα “δικαιώματά” τους στην Κύπρο είναι απλά πολιτική των κανονιοφόρων.

Previous Article

Δηλώσεις κατά της οθωμανικής κατοχής του παρελθόντος

Next Article

H επικαιρότητα της Τουρκίας σε βίντεο από τον εξόριστο δημοσιογράφο Τζαν Ντουντάρ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *