Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Βουλευτής παρομοίασε τον Ερντογάν με τον Θεό…

No Comments Share:

Συνέβη και αυτό, βουλευτής του κόμματος ΑΚΡ, παρομοίασε τον Ερντογάν με τον Θεό

Αποκαλύφθηκε βίντεο στο οποίο ο Ζουλφου Τολγκα Αγαρ-γιος του Μεχμέτ Αγαρ και βουλευτής ΑΚΡ του νομού Ελαζιγ, περιγράφει ένα διάλογο που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν σχετικά με το μουστάκι του.
Το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις στα social media καθώς σε αυτό  ακούγεται ο βουλευτής να λέει πως “Οταν γίνεται λόγος για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι σαν τον Θεό”
…….
Στην ομιλία του ο βουλευτής περιγράφει μια συνάντηση στην νεολαία που είχε και αναφέρει : “Ο κύριος ΠτΔ ήρθε στο Ελαζιγ. Την ώρα που τον περιμένουμε όρθιοι στην ομιλία, παρατάχθηκαν οι επίσημοι και εκείνος είχε χειραψίες με έναν-έναν. Ηρθε η σειρά μου, με κοιτά στο πρόσωπο και χαμογελά. Την ώρα που αναρωτιόμουν γιατί μου χαμογελά, μου λέει “Παιδί μου το μουστάκι σου εσένα δεν μεγαλώνει;” . Εγώ του είπα “μεγαλώνει αφέντη μου” και μου χάιδεψε το μάγουλο.
Μεγάλη αίσθηση στα social media προκάλεσε ότι ο Αγαρ, την ώρα που περιέγραφε αυτή την ιστορία είπε πως “Οταν γίνεται λόγος για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι σαν τον Θεό”

https://www.google.gr/amp/s/www.yurtgazetesi.com.tr/haber/amp/136890
6/8/2019

Σχ : Αν αυτό το πει στην Σαουδική Αραβία, θα τον αποκεφαλίσουν για βαρύτατη ύβρη ! Στην Τουρκία μπορεί να τσιμπήσει και κανένα υπουργείο τώρα…

Previous Article

Μόνο σε μια μέρα : Δικαστική απόφαση παρεμπόδιση πρόσβασης σε 136 ιστοσελίδες…

Next Article

Ερντογάν: Δεν υπάρχουν αποδείξεις στις ΗΠΑ ότι οι S-400 θα βλάψουν τα F-35 ή το ΝΑΤΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *