Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δηλώσεις Ερντογάν για το οπλοστάσιο της Τουρκίας…

0 σχόλια Share:

………….

¨Πλέον διαθέτουμε δικά μας πλοία γεωτρήσεων. Τα πλοία που κάνουν έρευνες εκεί μας ανήκουν. Αυτά εργάζονται στην περιοχή. Κάνουμε τα βήματα που πρέπει να κάνουμε βάσει του θαλασσίου δικαίου. Στην Κύπρο είμαστε εγγυήτρια χώρα. Ελλάδα και Αγγλία είναι εγγυήτριες χώρες. Η ΕΕ είναι σαν παρατηρητής. Αλλά ποτέ δεν έπραξε αυτά που της αναλογούσαν.

Το συνεχίζουν το θέμα των F-35.Αν κάνουν όμως τέτοιο βήμα, εμείς δεν είμαστε  κράτος φυλάρχων, μα καθόλου. Είμαστε το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας με μια ιστορία 2.000 ετών. Μέχρι χτες μας είχαν στις πόρτες τους σαν τους ζητιάνους. Ζητούσαμε ΜΕΑ, ένοπλα ΜΕΑ και μας είχαν στο ¨φύγε σήμερα-έλα αύριο¨ και δεν μας έδωσαν. Μια μερα μου λέει ο κύριος Μπους πως ¨Κύριε πρωθυπουργέ δεν αποδέχομαι να σας κάνουν αυτά¨ και κάλεσε τον υπουργό Εξωτερικών Πάουελ. ¨Μέσα σε 24 ή 48 ώρες να τα δώσετε¨ του είπε και μετά άρχισε αυτή η διαδικασία.

Διεξάγουμε έναν έντονο αντιτρομοκρατικό αγώνα. Είμαστε μέλος του ΝΑΤΟ. Αλλά υπάρχουν στρατηγικοί εταίροι που μας άφησαν μόνους στον αντιτρομοκρατικό αγώνα. Αυτού του είδους οι γείτονες όμως μας έκαναν νοικοκύρηδες. Τώρα διαθέτουμε τα ΜΕΑ μας . Διαθέτουμε τα ένοπλα ΜΕΑ μας. Και τα πυρομαχικά τους παράγονται εδώ.

Ήταν να πάρουμε έξυπνες βόμβες, μιλήσαμε με τον Ομπάμα και μου είχε πει ¨θα το ρυθμίσουμε¨. Ακόμη το ρυθμίζουν… Αλλά εμείς τώρα παράγουμε έξυπνες βόμβες. Τώρα πάμε πιο πέρα από τα ένοπλα ΜΕΑ. Πρώτα ο Αλλάχ εντός δύο μηνών θα αρχίσουν δοκιμές. Κατασκευάζουμε και το δικό μας μαχητικό αεροσκάφος, θα το κάνουμε. Σε αυτή την διαδικασία αποκαλύπτονται οι πραγματικοί φίλοι. Στον κύριο Τραμπ στην Οζάκα είπα πως ¨Δεν πήραμε από εσάς Πάτριοτ, αλλά αγοράζουμε 100 αεροσκάφη Boeing νέας γενιάς από εσάς. Αυτό δεν είναι αλισβερίσι;….Ήρθε το νέας γενιάς Boeing και εμείς κάνουμε τις πληρωμές μας. Εμείς είμαστε καλοί πελάτες. Αλλά αν πάει έτσι το θέμα αυτό, θα υποχρεωθούμε να το σκεφτούμε.

………….

https://www.sondakika.com/haber/haber-cumhurbasknai-erdogan-bu-komsular-bizi-mal-sahibi-12281592/

27/7/2019

Previous Article

Νεομάρτυρας Χριστόδουλος από την Κασσάνδρα

Next Article

Τραμπ : Δεν κατηγορώ την Τουρκία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *