Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν: Τον Ιούλιο οι S-400, δεν γλείφουμε εκεί που φτύσαμε…

0 σχόλια Share:

…………..

¨ Οι σχέσεις μας με τη Ρωσία βρίσκονται σε ένα πολύ καλό σημείο. Η Ρωσία είναι η χώρα με το μεγαλύτερο εμπορικό τζίρο με την Τουρκία. Αυτή τη στιγμή είμαστε πάνω από 25 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο στόχος που έχουμε καθορίσει είναι τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι σχέσεις μας με τη Ρωσία προχωρούν και εμβαθύνονται. Στα τέλη αυτού του έτους θα κάνουμε τα εγκαίνια του Τουρκικού Αγωγού. Αυτό αποτελεί μία ξεχωριστή ισχύ. Από εδώ διαμέσου ημών, το φυσικό αέριο θα μεταφέρεται σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, ενώ και εμείς θα έχουμε εξοικονόμηση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Από εδώ θα καλύψουμε και εμείς τις αυξανόμενες ανάγκες μας. Ενα άλλο θέμα των σχέσεών μας με τη Ρωσία είναι οι εργασίες για τον πυρηνικό σταθμό ενέργειας. Μετέβησαν εκεί 100 μηχανικοί μας. Εκεί έλαβαν συγκεκριμένη εκπαίδευση. Ακολούθως στάλθηκε ένα 2ο γκρουπ 100 ατόμων. Εκπαιδεύτηκαν και αυτοί. Πλέον αυτοί είναι οι εγκέφαλοι του σταθμού πυρηνικής ενέργειας μας. Το σχέδιο εκεί προχωράει γρήγορα.

ΟΙ S-400 ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ

Στο μεταξύ συζητήσαμε με τη Ρωσία και το θέμα των s-400. Άλλωστε το θέμα αυτό είναι τελειωμένο. Δεν υπάρχει καμία αρνητική εξέλιξη. Πιστεύω πως από το πρώτο μισό του Ιουλίου πλέον θα αρχίσουν να έρχονται.
…….
Πολύ σύντομα ενδεχομένως μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα σταλεί επιστολή απάντησης (σχ. μεταφρ.: στην αμερικανική επιστολή προειδοποιήσεις σχετικά με τους s-400). Το πλαίσιο του περιεχομένου έχει καθοριστεί. Στο θέμα αυτό η απόφασή μας είναι ξεκάθαρη. Δεν υποχωρούμε στο θέμα των s-400. Εδώ δεν είναι κωμόπολη-κράτος, εδώ είναι η Τουρκική Δημοκρατία. Βάλαμε την υπογραφή μας, όλα τα έχουμε τελειώσει. Το να γλείψουμε εκεί που φτύναμε, είναι κάτι που δεν συνάδει με την κρατική μας συμπεριφορά και σίγουρα δεν συνάδει και με την δική μου αντίληψη περί κρατικού αξιωματούχου”.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201906161039379241-erdogandan-abdye-s-400-mesaji-tukurdugumuzu-yalarsak-devlet-terbiyemize-uymaz-taviz-verilmeyecek/
16/1/2019

 

Previous Article

Ανδρών επιφανών πάσα γή τάφος

Next Article

Συνάντηση ψευδομουφτή Κομοτηνής με τον Πρόεδρο της Diyanet-Τουρκίας

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

mi, Sed porta. mattis felis non adipiscing accumsan elit. lectus felis venenatis,