Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

No Comments Share:

 

Ο πρόεδρος Ερντογάν έδωσε το σήμα για νέα στρατιωτική επιχείρηση

Ο πρόεδρος Ερντογάν στην κατεύθυνση της αποτελείωσης της τρομοκρατικής οργάνωσης ΠΚΚ, ανακοίνωσε ως στόχο το Σιντζάρ. Ο Ερντογάν που αναφέρθηκε και στην Συρία είπε πως “Στην Συρία ο επόμενος στόχος μας είναι το Μενμπιτς και η εκκαθάριση ανατολικά του Ευφράτη”.

Ο ΠτΔ Ερντογάν σε μήνυμα που δημοσίευσε μέσω των σόσιαλ μίντια είπε : “Ως Τουρκία θέσαμε υπό τον έλεγχο μας σημαντικό τμήμα των περιοχών όπου δραστηριοποιείται το ΠΚΚ στο Ιράκ. Ευχή μας είναι κατά τον ίδιο τρόπο να εξαλειφθεί η ύπαρξη του ΠΚΚ και από την χώρα μας. Στόχος μας είναι η πλήρης εκκαθάριση του αρχιμπελά Κάντιλ ,όπως και του Σιντζάρ που τείνει και αυτό να γίνει σαν το Κάντιλ, από τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης ”

Αναφέρθηκε στην Συρία

Ο Ερντογάν δήλωσε πως  “ Στην Συρία ο επόμενος στόχος μας είναι το Μενμπιτς οι περιοχές ανατολικά του Ευφράτη, να εκκαθαριστούν από τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης που έχουν εισβάλει εκεί και να καταστούν ασφαλείς.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/baskan-erdogan-yeni-operasyonun-mesajini-verdi-524063.html

1/10/2018

Σχ: Στο Μένμπιτς για το οποίο μιλά, βρίσκονται οι Αμερικανοί που προφανώς δεν φαίνονται διατεθειμένοι να φύγουν από εκεί.

Το Σιντζάρ είναι στο βόρειο Ιράκ, όπου βρίσκεται και το όρος Κάντιλ που θεωρείται προπύργιο του ΠΚΚ.  Η Τουρκία ήδη βρίσκεται στο β.Ιράκ στρατιωτικά μιας και έχει βάσεις. Πάντως πολλές φορές ως τώρα διάφοροι Τούρκοι ηγέτες, προσπάθησαν να αποτελειώσουν στρατιωτικά το ΠΚΚ στο β. Ιράκ και το μόνο απτό αποτέλεσμα στο τέλος ήταν τα φέρετρα. Πάντως σίγουρα μια ακόμη στρατιωτική επιχείρηση θα αποσπάσει την προσοχή του κόσμου- όσο είναι δυνατό αυτό- από την καλπάζουσα οικονομική κρίση…

Previous Article

Χριστιανός γεννήθηκα, Χριστιανός είμαι και Χριστιανός θέλω να πεθάνω…

Next Article

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *