Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΕΡΙ ¨ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ¨

No Comments Share:

¨Η Γερμανία δεν εφαρμόζει την συμφωνία έκδοσης ενόχων¨

Ο ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη στο Βερολίνο, παραβρέθηκε στο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του ο Γερμανός ΠτΔ Βάλτερ Σταϊνμάγιερ. Ο Ερντογάν ανέφερε πως οι τρομοκράτες γυρνάνε ελεύθερα στην Γερμανία και ότι η Γερμανία δεν εφαρμόζει την συμφωνία έκδοσης ενόχων.
Οι επικεφαλίδες της ομιλίας του ΠτΔ Ερντογάν ήταν οι εξής:

Σε οικονομικό επίπεδο έχουμε πολύ ισχυρές σχέσεις με την Γερμανία. Στην πατρίδα μας διεθνείς εταιρίες συνεχίζουν άνετα τις δραστηριότητες τους χωρίς να αντιμετωπίζουν κανένα εμπόδιο.

Η τουρκική κοινότητα επί 57 έτη είναι εταίρος στην μοίρα της Γερμανίας. Πιστεύω πως σε πολλά θέματα έχουμε την ίδια ευαισθησία με την Γερμανία. Σε μια περίοδο που κάποιες χώρες φυλάκισαν μετανάστες με φράχτες με αγκαθωτά συρματοπλέγματα, η Γερμανία προσέγγισε ανθρώπινα το θέμα.

¨Δεν έχουμε καθήκον να προστατεύουμε τους τρομοκράτες¨
Επιθυμώ να υπογραμμίσω αυτό το θέμα. Θα είναι επωφελές να διευκρινιστούν οι ανησυχίες σου σχετικά με τους Γερμανούς πολίτες που κρατούνται στην Τουρκία όπως και για τους Τούρκους δημοσιογράφους, διανοούμενους και πολιτικούς που είναι ακόμη κρατούμενοι. Δεν έχουμε καθήκον να προστατεύουμε τους τρομοκράτες. Εάν κάποιοι στην χώρα μου εμπλέκονται στην τρομοκρατία, τότε ανεξάρτητα από ποια χώρα είναι, οι δικαστικές αρχές θα πράξουν τα δέοντα.

¨Η Γερμανία δεν εφαρμόζει την συμφωνία έκδοσης ενόχων¨

Χιλιάδες μέλη του ΠΚΚ που είναι τρομοκρατική οργάνωση για την  Ε.Ε. κάνουνε μεγάλες διαδηλώσεις στους δρόμους της Γερμανίας.   Μέλη των τρομοκρατικών οργανώσεων ΠKK και  FETÖ , κινούνται στην Γερμανία φανερά. Η Γερμανία κινείται κατά παράβαση της συμφωνίας για την έκδοση των ενόχων¨.

¨Αυτά δεν συζητούνται στο τραπέζι¨
Εγώ δεν ήθελα να τα συζητήσω αυτά αυτό το βράδυ, αλλά καθώς ο κύριος Στάϊνμάγερ έθεσε το ζήτημα των κρατούμενων στην Τουρκία Γερμανών πολιτών, αναγκάστηκα να το κάνω. Εγώ αυτό το έβλεπα ως τραπέζι της στοργής. Σε τραπέζι της στοργής αυτά δεν συζητιούνται.
………………….

https://www.yenisafak.com/dunya/almanya-suclularin-iadesi-antlasmasina-uymuyor-3398649

28/9/2018

Previous Article

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ

Next Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΤΟΥΝΤΑΡ: ¨ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *