Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ !

0 σχόλια Share:

 

ΠτΔ Ερντογάν: Δεν υπάρχει κρίση, αυτά είναι χειραγώγηση

Ο ΠτΔ Ερντογάν σε ομιλία που έκανε στην Ημέρα Ηρώων δήλωσε πως ¨ Μην ανησυχείτε για  τα περί κρίσης, αυτά όλα είναι χειραγώγηση, σε εμάς δεν υπάρχει κρίση, δυναμώνουμε και βαδίζουμε προς το μέλλον¨.

…………….

Ο Ερντογάν είπε:  ¨Αυτό το έθνος είναι συνολικά ένα ηρωικό έθνος. Αυτά τα χώματα είναι τέτοια που σε αυτά δεν υπάρχει κενό, υπάρχει σε αυτά το αίμα των ηρώων και των μαρτύρων μας.  Εμείς αρχίσαμε με τον Αλπαρσλάν, βαδίσαμε με τον Ορχάν Γκαζί και χτίσαμε την Δημοκρατία με τον Νικηφόρο Μουσταφά Κεμάλ. Τώρα ζούμε μια περίοδο αναζωογόνησης.  Τα περί κρίσης μην τα πιστεύετε καθόλου. δυναμώνουμε και βαδίζουμε προς το μέλλον. Μην ξεγελιέστε από αυτούς που κάνουν χειραγώγηση στα εμπορικά κέντρα κι εδώ κι εκεί. Σε αυτή τη χώρα δολάριο κι ευρώ δεν υπάρχουν. Από τώρα και μετά η τουρκική λίρα περνά. Σε διαφορετική περίπτωση θα πληρώσουν το τίμημα. Εδώ είναι Τουρκία δεν είναι ΗΠΑ. Εδώ ισχύει η τουρκική λίρα. Με την τουρκική λίρα νοικιάζεις και κάνεις τα ψώνια.

………………

Με τιμή θυμάμαι όλους τους προγόνους μας που επί 1000 έτη όταν χρειάστηκε έχυσαν αίμα και δάκρυα στο έδαφός μας για την ακεραιότητα του έθνους μας, το μέλλον της χώρας μας. Χαιρετίζω τις μητέρες και πατέρες των μαρτύρων και ηρώων μας. Υποβάλω τον σεβασμό μου στους πολίτες μου που για χάρη αυτών των σκοπών, έχασαν συζύγους, πατέρες, αδερφούς και φίλους.

………………..

 https://www.yenisafak.com/gundem/cumhurbaskani-erdogan-kriz-filan-yok-bunlar-manipulasyon-3396658

19/9/2018

Σχ: Αφού δεν τους είπε ¨Αν δεν έχουν ψωμί να φάνε παντεσπάνι¨ πάλι καλά

Previous Article

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣTHN KOMOTHNH

Next Article

¨ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΩ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *