Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΤΡΙΟΤ ΚΑΙ ΓΑΖΑ

No Comments Share:

Ο EΡΝΤOΓAN ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΟΤ

Να έχετε πίστη στην κυβέρνηση σας, στο κράτος σας είπε ο Πρωθυπουργός σχετικά με τους πυραύλους που θα εγκατασταθούν στα σύνορα

Η οριστική απόφαση για τους πυραύλους Πάτριοτ που θα εγκατασταθούν στα σύνορα με την Συρία θα δοθεί μετά την εργασία που θα εκπονηθεί μαζί με την αντιπροσωπεία του ΝΑΤΟ που ήρθε στην Τουρκία είπε ο Πρωθυπουργός Ερντογάν

Ο Πρωθυπουργός προέβη σε δηλώσεις σχετικά με τους πυραύλους που θα αναπτυχθούν στην τουρκοσυριακή μεθόριο.

Ο Ερντογάν αντέδρασε στις δηλώσεις που γίνονται από την ιρανική πλευρά σχετικά με τους πύραυλους Πάτριοτ.

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το κράτος είναι εντολοδόχος της λαϊκής βούλησης, συμπληρώνοντας τα εξής:

«Να έχετε πίστη στην κυβέρνηση σας, στο κράτος σας. Αν η κυβέρνηση σας, το κράτος σας, χρειαστεί να δώσει μια απόφαση σχετικά με ένα θέμα, γνωρίζει πολύ καλά ποιους θα συμβουλευτεί όταν δίνει αυτήν την απόφαση, με ποιους θα διαβουλευτεί δίνοντας την και ύστερα θα κάνει βήμα. Όταν κάνει αυτό το βήμα θα το συνεχίσει με την εντολή που έχει λάβει από το έθνος. Το πρόβλημα μας δεν είναι να πάρουμε εξουσιοδότηση από κάπου αλλού».

Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε την επιθυμία του να πάει στη Γάζα, χωρίς όμως να δώσει πληροφορίες για την ακριβή ημερομηνία της επίσκεψης.

«Θέλω να το πραγματοποιήσω με την πρώτη ευκαιρία. Θα το δημοσιοποιήσουμε μόλις αποφασίσουμε σχετικά με το θέμα και θα πάμε να πραγματοποιήσουμε την επίσκεψη μας. Θέλω να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι την τελευταία κατάσταση που επικρατεί εκεί πέρα. Πρέπει να πω ότι αποτελεί ένα ανθρωπιστικό, ένα αδελφικό καθήκον και αυτό είναι που πρέπει να κάνω».

 TRT 29/11/2012

Previous Article

ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΣ !

Next Article

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *