fbpx

TourkikaNea.gr

Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ¨ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΜΑΣ¨

0 σχόλια Share:
ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ¨ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΜΑΣ¨

………….

Μπορείς να είσαι (σχ. μεταφρ.: προς τον Τραμπ) όσο πρόεδρος θέλεις. Δεν μπορεί όμως να κοιμάσαι το βράδυ, να σηκώνεσαι το πρωί και να δηλώνεις πως ¨έβαλα τόσο φόρο στον χάλυβα¨. Από την μια είσαι στρατηγικός εταίρος και από την άλλη να πυροβολείς το πόδι μας. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο να γίνει αποδεκτό; Δεν είναι δυνατόν εμείς να επικροτήσουμε κάτι τέτοιο.

Αυτά που βιώνουμε δεν έχουν σχέση με την κρίση. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια ολότελα διαφορετική κατάσταση.  Αυτή την στιγμή εμείς απέναντι σε αυτά τα γεγονότα, διαθέτουμε βήματα που με προσοχή κάναμε και θα κάνουμε και διάφορα σχέδια. Επειδή το συνάλλαγμα ανέβηκε τόσο, δεν σημαίνει πως βουλιάξαμε, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Η δυναμική της τουρκικής οικονομίας είναι ισχυρή.

Αυτά που ζήσαμε τις τελευταίες εβδομάδες έδειξαν την αλήθεια. Η οικονομία μας πολιορκείται. Είναι ξεκάθαρο πως οι επιθέσεις που άρχισαν με τα γεγονότα Γκεζί, συνεχίστηκαν με την περίοδο 17-25 Δεκεμβρίου και έφτασαν σε ανώτερο στάδιο με την 15η Ιουλίου, θα συνεχιστούνε.  Τα εμποδίσαμε μαχόμενοι μαζί ε το έθνος μας. Αγωνιστήκαμε κατά της ISIS στην Συρία. Αποτελεί κοινή άποψη όλων μας πως αυτά που συμβαίνουν στο συνάλλαγμα είναι αποτέλεσμα ενός κέντρου.

…………..

Στα σόσιαλ μίντια υπάρχουν πολλά άτομα που ασκούνε οικονομική τρομοκρατία. Υπάρχουν διαδικασίες σε βάρος τους. Σε βάρος τους τα δικαστήρια μας έχουν πάρει τα μέτρα. Μόλις τους συλλάβουμε θα επιβάλουμε τις ποινές που πρέπει, διότι αυτά είναι προδοσία κατά της πατρίδας. Δεν θα πούμε και δεν θα επιτρέψουμε στα δίκτυα της προδοσίας να κινούνται ελεύθερα. Εντοπίσαμε αυτό το παιχνίδι και από την στάση μας δείξαμε πως δεν πρόκειται αν το ανεχθούμε.

Δεν υπάρχει καμία λογική δικαιολογία για μια τόσο εχθρική κίνηση απέναντι σε έναν κράτος-σύμμαχο στο ΝΑΤΟ που έχει πληρώσει σοβαρό τίμημα. Ο στόχος εν προκειμένω δεν είναι να φάνε κάποιοι σταφύλι, αλλά να δείρουν τον αμπελουργό και αν είναι δυνατόν να του ξηλώσουν τα δόντια και τα έντερα. Αυτό είναι που επιδιώκουν.  Οι μάγκες του παγκόσμιου συστήματος δεν μπορεί ανεπίτρεπτα και χυδαία να απλώνουν χέρι σε αυτά που με αίμα κερδίσαμε.

Όπως λέει και ο ποιητής ¨Για αυτή την Τουρκία που έχει ζυμωθεί με το νύχι του σκορπιού, ή θα βρούμε ένα δρόμο ή θα βρούμε ένα δρόμο¨, δεν τίθεται θέμα για κάτι άλλο.

Στο επίπεδο του νόμου, κανείς δεν  μπορεί να μας επιβάλλει τις ανομίες τους.

Ο δρόμος για την διασφάλιση της ειρήνης περνά από το να περνά ο λόγος μας. Ο δρόμος για την διασφάλιση της ειρήνης, περνά από τον δρόμο του πολέμου. Και εμείς είμαστε έτοιμοι για πόλεμο.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1054176/Erdogan__Saldirilar_devam_edecek__savasa_haziriz.html

13/8/2018

Previous Article

BINTEO -ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ

Next Article

ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.