Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ¨ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΕΘΝΗ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΕΣ(ΠΟΛΥΜΕΛΕΙΣ) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ¨

0 σχόλια Share:

 

 

Για πολλά χρόνια μας ξεγέλασαν με τον οικογενειακό προγραμματισμό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν ήταν μάρτυρας στο γάμο του τραγουδιστή Αλισάν και της Μπουσέ Βαρόλ και στην ομιλία του ανέφερε πως ¨Για πολλά χρόνια μας ξεγέλασαν με τον οικογενειακό προγραμματισμό¨

Ο Ερντογάν είπε πως η αύξηση του πληθυσμού των προηγούμενων ετών πρέπει να συνεχιστεί .Είπε πως καμιά μουσουλμανική οικογένεια δεν μπορεί να έχει τη λογική του ελέγχου γεννήσεων και ότι το πρώτο καθήκον σ’ αυτό το θέμα το έχουν οι μητέρες.

Ο Ερντογάν συμβούλεψε το ζευγαρι Αλισαν και Μπουσε  να κάνουνε παιδιά και είπε: “Εγώ πάντοτε έχω μία συμβουλή, το πρώτο παιδί είναι παράξενο, το δεύτερο είναι ανταγωνιστής,το τρίτο είναι ισορροπία και το τέταρτο αφθονία, τα υπόλοιπα από τον Αλλάχ. Τα ισχυρά έθνη σχηματίζονται από τις ισχυρές οικογένειες. Για πολλά χρόνια μας ξεγέλασαν με τον οικογενειακό προγραμματισμό”.

……….

Το BBC συγκέντρωσε δηλώσεις που έχει κάνει σχετικά με αυτό το θέμα ο Ερντογάν στο παρελθόν.Σχόλια που έχει κάνει σχετικά με αυτό το θέμα ο Ερντογάν στο παρελθόν είναι τα εξής:

“Η έκτρωση είναι δολοφονία, τουλάχιστον τρία παιδιά να γίνονται”

O Ερντογάν σε ομιλία του όταν ήταν πρωθυπουργός το 201 είχε παρομοιάσει την έκτρωση με δολοφονία και είχε κάνει έκκληση κάθε οικογένεια να κάνει τουλάχιστον 3 παιδιά.

Σε δήλωση που είχε κάνει στις 25/5/2012 σε διεθνές συνέδριο για τον Πληθυσμό και την Ανάπτυξη, είχε πει τα εξής: ¨Είμαι ένας πρωθυπουργός ενάντιος στις γεννήσεις με καισαρική. Θεωρώ πως η έκτρωση είναι δολοφονία.Κανείς δεν πρέπει να το ανέχεται αυτό. Είτε το σκοτώνεις στην κοιλιά σου είτε μετά από την γέννα είναι το ίδιο. Δεν υπάρχει καμία διαφορά. Θα εργαστούμε ενάντια σε αυτό.¨

……………….

Σε ομιλία που έκανε τον Ιούνιο του 2012 είχε πει πως ι καισαρικές είναι ένα βήμα για το πάγωμα του πληθυσμού της χώρας.

………………

www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/970237/_Bizi_yillarca_dogum_kontroluyle_aldattilar_.html

7/5/2018

Previous Article

TOYΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: ¨ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΜΑΣ¨

Next Article

ΤΟ ¨ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ¨ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΚΡ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *