Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ¨ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ¨!

No Comments Share:

 

Ερντογάν προς τα αφεντικά: Στις παλιές Περιόδους Εκτάκτου Καταστάσεως (OHAL) γινόταν απεργίες, τώρα αμέσως γίνεται επέμβαση

Ο Γενικός Πρόεδρος του ΑΚΡ και ΠτΔ.  Ταγιπ Ερντογάν συγκρίνοντας τις παλαιότερες OHAL με την τωρινή και απευθυνόμενος στον επιχειρηματικό κόσμο, καυχήθηκε λέγοντας πως ¨Τότε γινόταν συνεχώς απεργίες στις βιομηχανίες, ενώ τώρα αμέσως κάνουμε την επέμβαση μας¨.

Ο Ερντογάν μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα είπε: ¨Κύριε Κεμάλ (Κιλιτσντάρογλου) εσύ ήσουν υπάλληλος.  Εσύ δεν ξέρεις πως παίρνεται η απόφαση για OHAL. Οι περίοδοι στις οποίες κυβερνούνταν η χώρα με OHAL δεν μοιάζουν με την τωρινή την δική μας. Τότε οι βιομηχανίες είχαν απεργίες, έφταναν να μην δουλεύουν.

Aπευθύνομαι στους βιομήχανους. Υπήρξε μήπως έστω και μια απεργία;  Μόλις συμβεί κάτι τέτοιο αμέσως επεμβαίνουμε. Έτσι η OHAL καθίσταται πηγή λύσης.  

……………….

http://www.diken.com.tr/erdogan-patronlara-ovundu-eski-ohallerde-grev-olurdu-simdi-aninda-mudahale/

24/4/2018

Σχ; OHAL καλείται το νομοθετικό πλαίσιο που  ουσιαστικά καταργεί την δημοκρατία, δίνει την δυνατότητα απεριόριστων δυνατοτήτων στην εκτελεστική εξουσία, ατιμωρησία στην αστυνομία κ.α. Στην χώρα αποφασίζει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ο Ερντογάν και τα εφαρμόζει μέσω των διαταγμάτων τα οποία τίθενται αμέσως σε εφαρμογή και επικυρώνονται εκ των ΥΣΤΕΡΩΝ από την βουλή…  

Previous Article

ΗΠΑ : ¨ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ NA ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΝΜΠΙΤΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ¨

Next Article

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *