Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ¨ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ¨

0 σχόλια Share:

 

 

Ο Ερντογάν έδωσε την καλή είδηση: ¨Θα παράξουμε μη επανδρωμένο άρμα μάχης

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν μιλώντας στην παρουσίαση του Σχεδίου Ανάπτυξης, έδωσε την καλή είδηση πως μετά από τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα θα παραχθούν και μη επανδρωμένα άρματα μάχης.

Η ομιλία του προέδρου της Δημοκρατίας ήταν ως εξής:

¨Ένα άλλο θέμα για το οποίο πρέπει να είμαστε περήφανοι είναι οι κινήσεις που έχουμε κάνει στην Αμυντική Βιομηχανία. Στη αμυντική μας βιομηχανία το 2002 είχαμε εν εξελίξει 66 αμυντικά σχέδια και 20% ποσοστό εγχώριου οπλισμού. Το 2017 φτάσαμε στα 600 σχέδια και σε ένα ποσοστό εντοπιότητας πάνω από 65%. Αυτή την στιγμή τα θωρακισμένα οχήματα που έχουμε στο Άφριν, είναι όλα δικά μας. Οι κακοί γείτονες εντέλει μας έκαναν ιδιοκτήτες απλών ή και ένοπλων ΜΕΑ.  Αυτό δεν είναι απλό γεγονός, διότι αν δεν παραγάγαμε αυτή την στιγμή δικά μας, εάν έπεφτε ένα αμέσως θα σκεφτόμασταν τι θα έπρεπε να κάνουμε. Ενώ τώρα ας καταρρίψουν βρε.

Εμείς ήρθαμε ως εδώ και θα πάμε ακόμη καλύτερα. Εμείς πρέπει να φτάσουμε να παράγουμε και μη επανδρωμένα άρματα μάχης και αυτό θα το κάνουμε κι αυτό.  Πλέον δεν θα μας απασχολούν τέτοια πράγματα.  Φτάνουμε να γίνουμε χώρα που θα κατέχουμε αυτήν την τεχνολογία.¨

http://www.yeniakit.com.tr/haber/erdogan-mujdeyi-verdi-insansiz-tank-uretecegiz-426762.html

21/2/2018

Previous Article

NEA MONAΔΑ ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ

Next Article

ΕΚΚΛΗΣΗ ΛΑΒΡΟΦ ΣΕ ΑΣΑΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΡΙΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *