Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο Τούρκος τζιχαντιστής που κόβει κεφάλια στην Συρία, εκφράζει τον θαυμασμό του προς τον Ερντογάν-βίντεο…

No Comments Share:

Πέρσι είχα γράψει για τον Εμράχ Τσελίκ-τρελό τζιχαντιστή του Ερντογάν, ο οποίος κόβει λαιμούς και αποκεφαλίζει κόσμο στην Συρία. Δείτε τώρα το πόσο λατρεύει την Αλ Κάιντα, τους εθνικιστές και ισλαμιστές που κυβερνάνε την Τουρκία, ενώ αναφέρει και άλλα που εκθέτουν το ποιος είναι ο ο ίδιος .

Δημοσιογράφος Αμπντουλλάχ Μποζκούρτ   31/5/2020

Σχ: Μεταξύ άλλων ο δολοφόνος αυτός αναφέρει πως ¨ Ο αγαπητός μας πρόεδρος Ερντογάν πασχίζει για τον τουρκοισλαμικό σκοπό¨ενώ τονίζει τις σχέσεις της Αλ Κάιντα με την τουρκική ακροδεξιά. Μετά περηφανεύεται πως αποκεφάλισε δύο Σύριους στρατιώτες επειδή είχαν σκοτώσει δύο Τούρκους στρατιώτες. Δηλώνει μάλιστα πως ¨Ως τζιχαντιστές εθελοντές θα πάρουμε εκδίκηση από οποιονδήποτε ακουμπήσει ακόμη και τα μαλλιά ενός Τούρκου στρατιώτη¨. Λέει πως τα κόμματα ΑΚΡ και ΜΗΡ βοηθάνε πολύ τους τζιχαντιστές. Aπειλεί ονομαστικά δημοσιογράφους που κακώς τους συνδέουν λέει με το Ισλαμικό κράτος.  Δηλώνει πως ¨Ως Ελεύθερος Συριακός Στρατός είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε οποιαδήποτε καθήκοντα στην περιοχή και στον κόσμο μαζί με τον τουρκικό στρατό¨. Τέλος εκφράζει τον θαυμασμό του για τον υπουργό Εσωτερικών Σοϊλού….

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν δημοσιεύματα για αυτόν τον δολοφόνο. Αν βάλετε στο ψαχτήρι στην ιστοσελίδα μας, την φράση ¨Εμράχ Τσελίκ¨, θα δείτε μερικές σοκαριστικές φωτογραφίες…

Previous Article

Ο νέος στόχος του τουρκικού εθνικισμού…

Next Article

Ανάρτηση της Γαλατασεράι για τον Τζορτζ Φλόιντ !…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *