Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΕΡΙ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ

0 σχόλια Share:

Εξηγείστε αυτήν την παρακολούθηση

Το κόμμα ΑΚΠ ταχύτατα πέρασε από την επιτροπή την ρύθμιση σχετικά με την ΜΙΤ. Χτες σύμφωνα με αυτά που ανέφεραν πρακτορεία ειδήσεων θα γινόταν μια μικρή βελτίωση στην πρόταση νόμου. Σε περίπτωση που η πρόταση αυτή γίνει νόμος, δημόσιος υπάλληλος ο οποίος εξουσιοδοτείται από την ΜΙΤ ή από τον πρωθυπουργό δεν θα δίνει λογαριασμό στο δικαστήριο, αν δεν έχει δοθεί η σχετική άδεια.

 Σκεφτείτε το εξής : Επιθεωρητής της πρωθυπουργίας εξουσιοδοτημένος από αυτόν, εάν εντοπίσει κάποια υπόθεση διαφθοράς στο κόμμα του πρωθυπουργού και αποκαλυφθούν και τα σχετικά έγγραφα, αν δεν δώσει άδεια ο πρωθυπουργός δεν θα μπορεί να γίνει δικαστική διερεύνηση.

Για να καταλάβουμε το θέμα σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας ένα έγγραφο. Πρόκειται για απόφαση για υποκλοπή και παρακολούθηση της Περιφερειακής Διοίκησης ΜΙΤ-Κωνσταντινούπολης με ημερομηνία 24-1-2012. Η απόφαση ακόμη ισχύει. Αποφασίστηκε τρίμηνη τεχνική παρακολούθηση. Η ΜΙΤ στις 24 Ιανουαρίου 2012 προσφεύγει στο 9ο Κακουργιοδικείο Υπηρεσίας στην περιοχή Μπεσίκτας. Με το υπ΄αρ. 2012/1046 έγγραφο ζητείται άδεια για υποκλοπή και παρακολούθηση ¨με στόχο τα παρακάτω άτομα και με σκοπό την αποτροπή κατασκοπευτικών δραστηριοτήτων σε βάρος της χώρας μας, και στην κατεύθυνση των συνεχιζόμενων προσπαθειών για πληροφορίες¨.

Όπως έκαναν και στην περίπτωση της εφημερίδας Ταράφ με τις αποφάσεις παρακολούθησης με κωδικά και ψεύτικα ονόματα…Το δικαστήριο ενέκρινε την τρίμηνη παρακολούθηση και την υποκλοπή.

Για ποιους ήταν η υποκλοπή ;

Για άτομα της νεολαίας του κόμματος ΑΚΠ που με είχαν καλέσει σε συνέδριο. Η ΜΙΤ για να παρακολουθήσει εμένα και να υποκλέψει τις συνομιλίες μου, έφτασε να παρακολουθεί ακόμη και τα τηλέφωνα και τις συνομιλίες των μελών του ΑΚΠ. Έγινε και φυσική παρακολούθηση. Καθώς δεν έχω την άδεια, γράφω τα ονόματα τους με τα αρχικά.

Ένα από τα υπό παρακολούθηση και υποκλοπή άτομα είναι ο Ν.Α. Άλλος είναι ο Τ.Α. Και των δύο τα τηλέφωνα και τα μέιλ τέθηκαν υπό παρακολούθηση. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το έγγραφο. Η ΜΙΤ δεν αρκέστηκε σε αυτό, έθεσε υπό παρακολούθηση και τις πληροφορίες σήματος.

…………………….

Κύριε πρωθυπουργέ…

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Είχατε δηλώσει πως ποτέ δεν έφυγε από το μυαλό σας η προειδοποίηση πως ¨Εάν ένας λύκο στην άκρη του Τίγρη ποταμού κλέψει ένα αρνί, έρχεται η θεία δικαιοσύνη και μου ζητά τον λόγο και για αυτό¨ και είχατε εκφράσει την ευαισθησία σας. Η υπαγόμενη σε εσάς ΜΙΤ με πλαστά έγγραφα παρακολουθεί και υποκλέπτει συνομιλίες από εμένα, από την εφημερίδα μου και από νεολαίους του κόμματος σας. Έναντι της ¨θείας δικαιοσύνης¨ τι κάνατε εσείς για αυτή την κατάσταση ;

Εφ. Ταράφ 17-2-2012

Μεχμέτ Μπαρανσού

Previous Article

ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Next Article

ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ut adipiscing venenatis, mattis libero. libero eget diam