Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ…

No Comments Share:

 

 

Ο ΠτΔ Ερντογάν μίλησε στο 6ο συνέδριο του κόμματος ΑΚΡ στην περιοχή Φάτιχ.
Ο Ερτνογάν συνέχισε λέγοντας:

Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ

¨ Προφανώς και δεν είναι δυνατόν να εγκρίνουμε την κατάσταση στην οποία βρέθηκαν εκείνα τα βρέφη από τα χημικά όπλα. Όποιος και αν είναι ο δράστης, πρέπει να πληρώσει το τίμημα. Με αυτόν τον τρόπο το συριακό καθεστώς κατάλαβε πως οι κλιμακούμενες στις τελευταίες μέρες, απάνθρωπες και παράνομες επιθέσεις του κατά των αντιπολιτευόμενων δεν θα μένουν αναπάντητες. Ζητάμε όμως αυτή η ευαισθησία που επιδείχθηκε για τις χημικές επιθέσεις, να επιδειχθεί και για τα συμβατικά όπλα με τα οποία έχουν δολοφονηθεί εκατοντάδες χιλιάδες αθώοι πολίτες.

…………………

Σήμερα το πρωί μίλησα με την κυρία Μέι. Μίλησα σχετικά με το περιεχόμενο του βήματος που έγινε….Λίγο αργότερα θα μιλήσω με τον κύριο Μακρόν. Στο μεταξύ θα συνομιλήσουμε με τον κύριο Πούτιν και τις ΗΠΑ.  Εμείς για τον εαυτό μας και για τους Σύριους αδερφούς μας θα βαδίσουμε από τον δρόμο που γνωρίζουμε ως σωστό. Εάν ο κόσμος 5 χρόνια πριν άκουγε αυτά που σκεφτόμασταν για τον Άσαντ, σήμερα δεν θα έφταναν σε αυτή την κατάσταση. Δυστυχώς τότε από το ένα αυτί έμπαιναν και από το άλλο έβγαιναν.  Δεν άκουσαν.

ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

Κάνω από εδώ έκκληση σε όλο τον κόσμο, να θέσουμε επί τάπητος τα χημικά όπλα, τα συμβατικά όπλα και κάθε είδους όπλα μαζικής καταστροφής. Αυτή η τελευταία κρίση στην Συρία να μην γίνει πηγή πόρων για νέα όπλα, αλλά να χρησιμοποιηθούν αυτές οι δυνατότητες προς όφελος της ανθρωπότητας.

…………………..

https://www.yeniakit.com.tr/haber/cumhurbaskani-erdogan-suriyede-oynanan-oyun-baska-448722.html

14/4/2018

Previous Article

2 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΚΚ

Next Article

¨ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *