Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

0 σχόλια Share:

Σύνοδος έκπληξη

 Κινητικότητα στο γραφείο της πρωθυπουργίας στην περιοχή Ντολμαμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης. Συνάντηση έκπληξη με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Νετζντέτ Οζέλ είχε ο πρωθυπουργός Ερντογάν. Στην συνάντηση μετέχουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπεσίρ Αταλάι, ο υπουργός Εσωτερικών Μουαμέρ Γκιουλέρ, ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και ο διοικητής της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν.

Σήμερα στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού δεν υπήρχε καμία συνάντηση. Αλλά μετά το μεσημέρι υπήρξε κινητικότητα στην Κωνσταντινούπολη. Στο γραφείο εργασίας στο Ντολμαμπαχτσέ προσήλθαν πρώτα Ο στρατηγός Οζέλ, ο αντιπρόεδρος Αταλάι, ο υπουργός Εξωτερικών Νταβούτογλου και ο διοικητής της ΜΙΤ Φιντάν. Μετά από κάποιο διάστημα ήρθε στο γραφείο του και ο πρωθυπουργός Ερντογάν.

Ο Μουαμέρ Γκιουλέρ ήρθε στις 14.00 από Άγκυρα στην Κωνσταντινούπολη. Ο Γκιουλέρ από το αεροδρόμιο Ατατούρκ πήγε στο Ντολμαμπαχσέ και ήταν ο τελευταίος που έφτασε στην σύνοδο. Σύμφωνα με πηγές της πρωθυπουργίας η ονομασία αυτής της σύσκεψης ήταν ¨σύσκεψη ειδικής ασφαλείας¨.

Η σύνοδος άρχισε στις 14.15, είναι κλειστή στον τύπο και συνεχίζεται. Γνωστοποιήθηκε πως μετά το τέλος της σύσκεψης δεν θα γίνει καμία ανακοίνωση.

 Εφ. Χουριέτ 2/2/2013

Previous Article

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Ν.Τ.

Next Article

ENOXH MΙΣΟΥΣ Η ΣΜΥΡΝΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *