Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Συνελήφθη σήμερα το πρωί ο ¨πατέρας¨ του δόγματος ¨Γαλάζια Πατρίδα¨ και άλλοι απόστρατοι

1 Comment Share:

Μετά από την “Δήλωση Μοντρό” των 104 Ναυάρχων, σήμερα το πρωί έγινε αστυνομική επιχείρηση σε σπίτια Ναυάρχων. Ανακοινώθηκε πως εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για 14 ναυάρχους μεταξύ των οποίων και πατέρας του όρου Γαλάζια Πατρίδα αντιναύαρχος Τζεμ Γκιουρντενίζ.

Έγινε γνωστό πως μεταξύ αυτών που συνελήφθησαν σήμερα το πρωί είναι και ο πατέρας του όρου γαλάζια πατρίδα Τζεμ Γκιουρντενίζ όπως και οι ναύαρχοι Καντίρ Σαγντίτς και Αλαεντίν Σεβίμ.

Στην ανακοίνωση από την εισαγγελία αναφέρεται πως  “Ξεκίνησε επίσημη έρευνα σχετικά με τον εντοπισμό και την διενέργεια των νομικά δεόντων για τα άτομα που συνδέονται με την ετοιμασία του δημοσιεύματος με τίτλο “Ανακοίνωση Μοντρέ από 103 ναυάρχους” που δημοσιεύτηκε σε κάποιες ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 4/4/2021″.
……
……
Μιλώντας σχετικά με το θέμα αυτό ο απόστρατος ναύαρχος Τζεμ Γκιουρντενίζ είπε “Όταν από μία αθώα και συνταγματική δήλωση ιδεών, γραμμένη πολύ ήπια, εξάγεται θυματοποίηση, αυτό είναι η απόλυτη επιχείρηση διαμόρφωσης κοινής γνώμης. Το να απευθύνονται αδίστακτες κατηγορίες κατά Ναυάρχων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στον αγώνα ενάντια στην FETO και στην προστασία των συμφερόντων της Γαλάζιας Πατρίδας και έχουν κάνει φυλακή για αυτό είναι πολύ λάθος”

https://www.veryansintv.com/amiral-cem-gurdeniz-gozaltinda

5/4/2021

Σχ. : Περιχαρής ο Ερντογάν προβάλλει πάλι τον εαυτό του ως εγγυητή της δημοκρατίας. Αυτός που έχει χιλιάδες πολιτικούς κρατούμενους στις φυλακές, εκατοντάδες δημοσιογράφος στα κελιά, έχει κλείσει εκατοντάδες ιστοσελίδες και ΜΜΕ και έχει εκδιώξει με κυβερνητικά διατάγματα χιλιάδες δικαστικούς ,προβάλλει τώρα τον εαυτό του ως εγγυητή της δημοκρατίας…

Previous Article

Πέντε νέες κοπέλες που μαρτύρησαν στην Λέσβο από τους Οθωμανούς

Next Article

Μπαχτσελί : ¨Να διακοπούν οι συντάξεις των ναυάρχων αυτών¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *