Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ENOXΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΖΟΥΤΖΕΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΤΟΥΝΤΑΡ

0 σχόλια Share:

 

O Τζαν Ντουντάρ επιδιώκει προβοκάτσια !

Ο υπό γερμανική προστασία προδότης της πατρίδας Τζαν Ντουντάρ, περιέγραψε σε γερμανικό ΜΜΕ το τι είδους προβοκάτσια θα κάνει στην συνέντευξη τύπου που θα δώσει στην Γερμανία ο ΠτΔ Ερντογάν.

Ο υπό γερμανική προστασία φυγάδας Τζαν Ντουντάρ έκανε μια νέα προβοκάτσια. Αυτή την φορά έδωσε συνέντευξη σε γερμανικό ΜΜΕ. Εκεί δήλωσε πως κατά την επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Γερμανία ο ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα τον ρωτήσει σχετικά με τους δημοσιογράφους που είναι φυλακισμένοι στην Τουρκία.

Ο Ντουντάρ υποστήριξε πως θέλει να τον ρωτήσει σχετικά με την δήλωση του πως ¨αυτοί στην φυλακή δεν είναι δημοσιογράφοι αλλά τρομοκράτες¨, προσθέτοντας πως ο ίδιος μπορεί εύκολα να αποδείξει πως είναι δημοσιογράφοι.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/can-dundar-provokasyon-pesinde-tertibe-alet-olmak-istiyor-522649.html

28/9/2018

Σχ: Ο Ντουντάρ είναι αυτός που τότε που όντας αρχισυντάκτης της Τζουμχουριέτ είχε δημοσιεύσει το βίντεο που αποδείκνυε πως ο Ερντογάν έστελνε όπλα στους τζιχαντιστές της Συρίας. Τότε ο Ερντογάν είχε δηλώσει για τους δημοσιογράφους που δημοσίευσαν το βίντεο πως ¨θα το πληρώσουν ακριβά¨. …Από τότε και μετά λοιπόν και μετά  άρχισαν οι διώξεις σε βάρος του, μέχρι που αναγκάσθηκε να φύγει στην Γερμανία.  Τώρα λοιπόν όπως βλέπετε στο παραπάνω κείμενο οι τζουτζέδες του Ταγίπ, τρέμουν μη τυχόν και θιχτεί ο αφέντης τους.

Τελικά στην συνέντευξη τύπου δεν παραβρέθηκε ο Ντουντάρ. Οικιοθελώς λέει… Στο μεταξύ ο Ταγίπ είχε απειλήσει πως δεν θα πήγαινε στην συνέντευξη, αν ήταν παρών ο Ντουντάρ 

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !

Previous Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΤΟΥΝΤΑΡ: ¨ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ¨ !

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ ΣXΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *