Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΓΟΡΙΑ-ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

No Comments Share:

Το κράτος έσβησε την φωτιά των κατασκηνώσεων

Οι μαθητικές κατασκηνώσεις που θα γίνουν φέτος, παύουν πλέον να είναι μικτές και επέρχεται διαχωρισμός κοριτσιών-αγοριών. Ο υπουργός Κιλίτς δήλωσε : ¨Δεν νομίζω πως είναι ειλημμένη απόφαση¨

Η Διεύθυνση Αθλητισμού και Νεολαίας άλλαξε άποψή για τις μικτές κατασκηνώσεις που οργανώνει εδώ και έξι χρόνια τα καλοκαίρια σε 9 διαφορετικές περιοχές, και πλέον επιφέρει διαχωρισμό κοριτσιών-αγοριών. Με την νέα ρύθμιση κορίτσια και αγόρια θα πηγαίνουν σε διαφορετική περίοδο κατά το διάστημα από 11 Ιουνίου έως 12 Σεπτεμβρίου.

……………………..

Ιδιαίτερα για τις φτωχούς νέους οι κατασκηνώσεις αποτελούν την ελπίδα τους. Οι νέοι που απολαμβάνουν την θάλασσα και συναναστρεφόμενοι με τους συνομήλικους τους –αγόρια και κορίτσια-βλέπουν την κατασκήνωση ως τρόπο να διώξουν την κούραση όλης της χρονιάς. Η Διεύθυνση Αθλητισμού και Νεολαίας που μέχρι σήμερα οργάνωνε χωρίς διακρίσεις αγοριών-κοριτσιών, επιβάλλει πλέον ένα σύστημα με βάση το φύλο.

…………………….

Με βάση την ανακοίνωση στην θαλασσινή κατασκήνωση στο Κουσάντασι του Αϊδινίου κατά την 1,2,5,6, και 9η περίοδο θα πάνε κορίτσια και στην 3,4,7, και 8η περίοδο τα αγόρια.

………………

Εφ. Ταράφ 25/5/2012

 Σχόλιο : Ολοταχώς προς τα πίσω… 

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ

Next Article

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΥΣΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *