Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΠΙΛΑΛ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΡΙΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ…

1 Comment Share:

Ο Μπιλάλ Ερντογαν παρομοίασε τον πατέρα του με τον ¨Ουλούμπατλί Χασάν¨

Ο Μπιλάλ Ερντογάν-γιός του προέδρου της Δημοκρατίας Ερντογάν, παρομοίασε τον πατέρα του με τον ¨Ουλούμπατλί Χασάν¨. Χρησιμοποίησε την φράση ¨Που πάνε τώρα τα βέλη του εχθρού; Στον Ταγίπ Ερντογάν¨ και πρόσθεσε ¨Ο Ταγιπ Ερντογάν όμως  (και μπράβο του) είναι σαν τον Ουλούμπατλί Χασάν¨.
Ο Μπιλάλ Ερντογάν μιλώντας στο Άγρι σε πρόγρμμα που οργάνωσε ίδρυμα στου οποίου την διοίκηση είναι και ο ίδιος, έκανε μια ενδιαφέρουσα παρομοίωση για τον πατέρα του τον Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Μπιλάλ Ερντογάν είπε πως σε περίπτωση που βγει το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, θα ανοίξει ο δρόμος για την Τουρκία και συνέχισε λέγοντας:  ¨ Όταν εμείς ρίξαμε τους Έλληνες στην θάλασσα, όταν οι γόνοι αυτής της ωραίας πατρίδας έριξαν στην θαλασσα τους Έλληνες, οι Έλληνες τότε ήταν εργαλεία των ιμπεριαλιστών της εποχής εκείνης. Και αυτό το έθνος αγωνιζόμενο διπλα-δίπλα και χέρι με χέρι νίκησαν τους Έλληνες.

Σήμερα αυτοί που θέλουν να ρίξουν στην θάλασσα αυτό το έθνος με ποιόν  μαζί κινούνται. Να, μαζί με τις ιμπεριαλιστικές εστίες από την Ευρώπη που θέλουν να μας καταστήσουν αδύναμους. Αλλά το έθνος αυτό, όπως στο Τσανάκκαλε νίκησε τους εχθρούς αυτής της πατρίδας , έτσι και προκάλεσε την ήττα τους τις 15 Ιουλίου.  Που πάνε τώρα τα βέλη του εχθρού; Στον Ταγίπ Ερντογάν. Ο Ταγιπ Ερντογάν όμως (και μπράβο του) είναι σαν τον Ουλούμπατλί Χασάν. Τώρα λοιπόν τα βέλη του εχθρού έρχονται από το μέτωπο του ΟΧΙ, από το στρατόπεδο του ΟΧΙ¨

http://haber.sol.org.tr/toplum/bilal-erdogan-babasini-ulubatli-hasana-benzetti-192205

9/4/2017

Σχ: Ο Ουλούμπατλί Χασάν είναι μια μυθική μορφή. Υποτίθεται πως είναι ο πρώτος Οθωμανός στρατιώτης που στις 29/5/1453, κάρφωσε στα τείχη της Κωνσταντινούπολης το λάβαρο των Οθωμανών. Στην δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε την μορφή του όπως παρουσιάστηκε και στην τουρκική ταινία ¨Άλωση 1453¨.

Με αυτόν λοιπόν παρομοιάζει ο Μπιλάλ τον πατέρα του…

 

Previous Article

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ

Next Article

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥΕΖΖΙΝΟΓΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *