Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΠΑΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

No Comments Share:

15 χρόνια διαφορά ανάμεσα στους δύο εισαγγελείς

Συνεχίστηκε με νέο εισαγγελέα η εκδίκαση των Μπερνά Γιλμάζ, Φερχάτ Τουζέρ και Ουτκού Αϊκάρ οι οποίοι κατά το συνέδριο των Ρωμά και παρουσία του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , είχαν σηκώσει πανό που έγραφε ¨Ζητάμε και θα πάρουμε δωρεά παιδεία¨. Στην δίκη που συνεχίστηκε στο 10ο Κακουργιοδικείο Κωνσταντινούπολης, εκ των κατηγορουμένων μετείχε μόνο η Μπερνά Γιλμάζ. Οι Φερχάτ Τουζέρ και Ουτκού Αϊκάρ δεν παρουσιάστηκαν.

Κατά την εκδίκαση ο εισαγγελέας Αντέμ Οζτζάν παρουσίασε την θέση του, ζητώντας την τιμωρία για κάθε ένα εκ των τριών με φυλάκιση από 7,5 έως 15 χρόνια φυλακή ως ¨μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης¨.Ο προηγούμενος εισαγγελέας ο Κασίμ Ιλίμογλου που μετείχε στην δίκη αλλά έφυγε διότι διορίστηκε αλλού, είχε ζητήσει στις 24-5-2011 την αθώωση των κατηγορουμένων, λέγοντας πως η διαμαρτυρία τους ήταν εντός του συνταγματικού πλαισίου.

Αλλά σε αυτή την εκδίκαση ο νέος εισαγγελέας Αντέμ Οζτζάν είπε πως άλλαξε γνώμη.

……………………..

Το σκεπτικό του ανέφερε πως οι κατηγορούμενοι μετείχαν σε πολλές διαμαρτυρίες και περιείχε τις εξής φράσεις :

¨Οι κατηγορούμενοι μετείχαν συνεχώς και σε διάφορες διαμαρτυρίες που είχαν οργανώσει το Λαϊκό Μέτωπο και η Ομοσπονδία Νεολαίας που είναι παράγωγα της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP/C. Οι κατηγορούμενοι μετείχαν σε διάφορες διαμαρτυρίες μετά από τις εντολές και τις εκκλήσεις που γίνονται από τα έντυπα της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP/C . Υπό αυτή την κατάσταση από όλες τις αποδείξεις γίνεται αντιληπτό ότι αποτέλεσαν μέλη μιας ένοπλης τρομοκρατικής οργάνωσης.

…………………….

Εφ. Ραντικάλ 8-3-2012

 Σχόλιο : Το ¨έγκλημα¨ τους είναι πως  σήκωσαν πανό διαμαρτυρίας απέναντι στον Ερντογάν. Όλα τα άλλα….

Previous Article

ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΟΥΛΟΥΝΤΕΡΕ

Next Article

ΓΕΥΜΑ ΠΑΡΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΕΣΒΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *