Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

No Comments Share:

Στο κέντρο του Βερολίνου αυτοκίνητα που γράφουν πάνω τους ¨Özel Harekat¨ (σημ. μεταφρ.: το σήμα των ειδικών τουρκικών δυνάμεων)

Στο Βερολίνο στην πρωτεύουσα τη Γερμανίας, παρά το ότι οι συμμορίτες του καθεστώτος Ερντογάν γυρνάνε με αυτοκίνητα που γράφουν πάνω  τους ¨Ειδικές Δυνάμεις¨ και έχουν το σύμβολο της αστυνομίας, η αστυνομία δεν βλέπει κανένα αδίκημα.

Το καθεστώς Ερντογάν που χρησιμοποιεί την Γερμανία σαν πίσω αυλή του, προσέφυγε σε μια νέα μέθοδο για να δημιουργήσει κλίμα φόβου σε βάρος των Κούρδων και αντιπολιτευόμενων Τούρκων που ζούνε στην περιοχή. Τις προηγούμενες μέρες στις περιοχές Κρόιζμπεργκ και Νέουκολν όπου ζει πυκνός πληθυσμό μεταναστών, συμμορίτες του καθεστώτος Ερντογάν, έκοβαν βόλτες με αυτοκίνητα που είχαν πάνω τους το σύμβολο της τουρκικής αστυνομίας και έγραφε πάνω ¨Ειδικές Δυνάμεις¨

Το ότι πολλά αυτοκίνητα του ίδιου τύπου και μοντέλου έκαναν βόλτες στην πόλη, προκάλεσε ανησυχία σε αυτούς που αντιπολιτεύονται το καθεστώς Ερντογάν. Ο Χακάν Τας –περιφερειακός σύμβουλος Βερολίνου πήγε στην αστυνομία και μαζί με φωτογραφίες υπέβαλλε μήνυση.

Ο Τας σε δήλωση του εστίασε στο ότι η μέσω οχημάτων προπαγάνδα του καθεστώτος  Ερντογάν και οι εικόνες αυτές προκάλεσαν ανησυχία στους αντιπολιτευόμενους που ζούνε στην πόλη, ενώ δήλωσε πως ¨Ιδιαίτερα οι ειδικές δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας, είναι υπεύθυνες για την καταπίεση των αντιπολιτευόμενων. Για αυτό το λόγο η αναγραφή ¨Ειδικών Δυνάμεων¨ δεν είναι τυχαία.

……………..

Αλλά σύμφωνα με τις δυνάμεις ασφαλείας του Βερολίνου, δεν υπάρχει αδίκημα. Μετά από την δήλωση του Τας, ο εκπρόσωπος τη αστυνομίας δήλωσε πως δεν υπάρχει κάποια κατάσταση που να χρήζει ποινικής έρευνας. Ο Κάρστεν Μίλλερ-αξιωματικός της αστυνομίας του Βερολίνου είπε πως καθώς τα οχήματα που μοιάζουν με περιπολικά δεν διαθέτουν σειρήνες, δεν υπάρχει αδίκημα. Παρόμοια είναι και η άποψη της εισαγγελίας του Βερολίνου.

Πιστεύεται πως τα οχήματα αυτά ανήκουν σε παλιά μέλη της συμμορίας Οθωμανοί τη Γερμανίας που απαγορεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο . Αυτά τα ένοπλα άτομα του καθεστώτος Ερντογάν ενεπλάκησαν σε πολλά εγκλήματα μεταξύ των οποίων λαθρεμπόριο όπλων, δολοφονίες και τραυματισμούς.

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε αποδειχθεί με έγγραφα πως αυτοί ήταν η ένοπλη  συμμορία του καθεστώτος Ερντογάν στην Γερμανία. Είχε εντοπιστεί πως ο χρηματοδότης της συμμορίας ο βουλευτής του ΑΚΡ Μετίν Κουλούνκ είχε δώσει εντολή για ένοπλες δράσεις κατά Κούρδων, ενώ σύμφωνα με τα ηχητικά που διέρρευσαν φαινόταν πως τις εντολές που έδινε  στην συμμορία, . τις έπαιρνε απευθείας από τον Ερντογάν .

 https://anfturkce.com/avrupa/berlin-in-ortasinda-Oezel-harekat-yazili-araclar-114421

10/10/2018

Σχ: Αυτά βέβαια ο Ταγιπ τα κάνει μόνο στην Γερμανία που είναι γνωστό σκορποχώρι…

 Στην Ελλάδα, μην ανησυχείτε οι πράκτορες του στην Θράκη να είστε βέβαιοι πως σέβονται την ελληνική έννομη τάξη…

Για αυτό και εμείς απενεργοποιήσαμε την ΕΥΠ Κομοτηνής.

Άλλωστε τι χρειάζεται, αφού υπάρχει η ΜΙΤ.

Κάνουμε και οικονομία…

Ο Ζεϊμπέκ να φέρει ¨κουκιά¨, κι όλα τα άλλα κομμάτια να γίνουν…

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ – ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ !

Next Article

ΠΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *