Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑΝ TΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

No Comments Share:

Κατηγορητήριο ετοιμάστηκε για τους δημοσιογράφους Αχμέτ Aλτάν, Γιασεμίν Τσογκάρ και Μεχμέτ Μπαρανσού, που είχαν αποκαλύψει το σχέδιο Βαριοπούλα

73967-icerik

Κατηγορητήριο ετοιμάστηκε για 5 δημοσιογράφους  που είχαν κάνει είδηση το Σχέδιο Δράσης Βαριοπούλα και μεταξύ αυτών βρίσκονται οι  Αχμέτ Aλτάν, Γιασεμίν Τσογκάρ και Μεχμέτ Μπαρανσού. Το κατηγορητήριο εγκρίθηκε από τον αρχιεισαγγελλεα Ιρφάν Φιντάν.

Στην έρευνα που έγινε σχετικά με την εφημερίδα Ταράφ που είχε κάνει είδηση το Σχέδιο Δράσης Βαριοπούλα, ετοιμάστηκε κατηγορητήριο.

Το 276 σελίδων κατηγορητήριο που ετοιμάστηκε από τον εισαγγελέα Κωνσταντινούπολης Φαρούκ Σοκέρ, στάλθηκε στο δικαστήριο.

O δημοσιογράφος Μεχμέτ Μπαρανσού αναφέρεται στο κατηγορητήριο ως ο Νο 1 ύποπτος, ενώ ως ύποπτοι αναφέρονται επίσης και οι Τουντζάι Οπτσίν, Γιασεμίν Τσογκάρ, Αχμέτ Αλτάν και Γιλντιράι Ογούρ.

Για τους Μπαρανσού και Οπτσίν η κατηγορία είναι ¨σύσταση και διεύθυνση τρομοκρατικής οργάνωσης¨, ενώ για τους άλλους τρεις οι κατηγορίες είναι  ¨κατοχή απόρρητων εγγράφων που σχετίζονται με την ασφάλεια του κράτους¨ , ¨ διενέργεια τρομοκρατικής προπαγάνδας¨ , ¨κοινοποίηση πληροφοριών που για χάρη της κρατικής ασφάλειας και των πολιτικών συμφερόντων θα έπρεπε να μείνουν απόρρητες¨  και ¨καταστροφή ή νόθευση εγγράφων σχετιζομένων με την κρατική ασφάλεια¨

ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ

Το κατηγορητήριο αυτό που ετοιμάστηκε για τους δημοσιογράφους επειδή αποκάλυψαν το Σχέδιο δράσης Βαριοπούλα, εγκρίθηκε από τον αρχιεισαγγελέα Ιρφάν Φιντάν.

http://www.haberdar.com/gundem/balyoz-darbe-plani-ni-desifre-eden-ahmet-altan-yasemin-congar-ve-baransu-hakkinda-iddianame-hazirlandi-h32541.html?mnst=12223

9/6/2016

Previous Article

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΩΡΑ ….ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ

Next Article

ANAKOINΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *