Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΑΝΟΙ

No Comments Share:

Eφ. Νέτγκαζέτε 23-2-2011

O Αρίντς παρέστη στα εγκαίνια τουρκικού σχολείου στο Βιετνάμ

Ο υπουργός επικρατείας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς μετείχε σε εγκαίνια τουρκικού σχολείου στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ Ανόι με την ονομασία Horizon Bilingual International School.

Ο υπουργός Αρίντς στην ομιλία του είπε πως το σχολείο θα παράσχει ποιοτική εκπαίδευση στους νέους του Βιετνάμ και πως αυτοί οι νέοι είναι που θα χτίσουν το μέλλον αυτής της χώρας. Ο Αρίντς ανέφερε πως τουρκικά σχολεία υπάρχουν και στην πόλη Χο Τσι Μινχ και ευχήθηκε σε δασκάλους και μαθητές να έχουν επιτυχίες στην εκπαιδευτική τους πορεία. Ο Αρίντς στην ομιλία του ανέφερε πως οι λαοί των δύο χωρών παρουσιάζουν ομοιότητες, και πως και οι δύο λαοί έζησαν περιόδους κατοχής και αγωνίστηκαν για την ανεξαρτησία τους. Ο Αριντς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συμβολή των Τούρκων στη εκπαίδευση των νέων του Βιετνάμ, και είπε πως οι Βιετναμέζοι νέοι που θα ανατραφούνε στο σχολείο θα στήσουν γέφυρες φιλίας ανάμεσα στις δύο χώρες. Ο Αρίντς ανέφερε πως είναι φυσικό ένα ισχυρό κράτος σαν την Τουρκία να είναι μαζί με το Βιετνάμ και να υπηρετεί την παγκόσμια ειρήνη, και ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους Βιετναμέζους για την έναρξη της παραδοσιακής χρονιάς τους.

Βιετναμέζα μαθήτρια ονόματι Ναντ τραγούδησε στα τουρκικά στον υπουργό Αρίντς το ¨Τώρα είσαι μακριά¨, ένα από τα τραγούδια που του αρέσουν.

Τα εγκαίνια του σχολείου έγιναν με τον χορό εζντέρχα που παραδοσιακά πιστεύεται πως φέρνει τύχη.

Previous Article

ΘΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΛΗΣΗ ;

Next Article

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΙΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

No Comments

  1. ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΘΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ.Α ΡΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΝΕΧΕΙΑ ,ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

  2. ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΘΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ.Α ΡΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΝΕΧΕΙΑ ,ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

  3. ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΘΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ.Α ΡΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΝΕΧΕΙΑ ,ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

  4. ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΘΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ.Α ΡΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΝΕΧΕΙΑ ,ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

  5. ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΘΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ.Α ΡΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΝΕΧΕΙΑ ,ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *