Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δήμαρχε, κάνε κι ένα άγαλμα του έφιππου Αλή Πασά να ποδοπατεί γκιαούρηδες !

3 Comments Share:

Εκεί στα Γιάννενα λείπει ένα άγαλμα του Αλή Πασά καβάλα στο άλογο να πατάει έναν γκιαουρη .

Τι λες Δήμαρχε;

 

Αυτή η εικόνα είναι σύμβολο της Ελλάδας που αργοπεθαίνει. Με την υπογραφή πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας που θεώρησαν ότι δεν πρέπει να γίνει Συνεδριο Γονιμότητας για να μη θιχτούν οι γατομάνες…

ΥΓ Περαστικά μας…

Previous Article

¨Αν δώσουν (στην Ελλάδα) F-35 τότε εμείς καήκαμε¨

Next Article

¨Έβαλαν το όπλο πάνω στο τραπέζι και τους είπαν ¨Θα ψηφίσετε τον Τατάρ;¨…¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

3 Comments

 1. Είπαμε παιδιά, ανεξάρτητοι Τ/Κ πάνω απ’ όλα. Κι αυτοί οι Έποικοι ρε παιδί μου, τι το κακό έχει να πάνε πίσω στην τουρκία με τα παιδιά και τα εγγόνια τους; Δεν φεύγουν μια ώρα αρχύτερα; Εννοώ, ένας λαός οι Κύπριοι και χωρίστηκαν σε Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, τον λαό των Εποίκων τι να τον κάνουν;

  1. Δεν υπάρχει Κυπριακός λαός. Στην Κύπρο υπάρχουν δύο λαοί, όχι ένας. Δεν υπάρχουν “Κύπριοι” με την εθνική έννοια, δεν υπάρχει “Κυπριακό” έθνος. Ο όρος “Κύπριος” είναι τοπικός/γεωγραφικός, όχι εθνικός/εθνοτικός. Στην Κύπρο υπάρχουν δύο μεγάλα έθνη, Έλληνες και Τούρκοι, και κάποιες μικρές μειονότητες. Εθνοθρησκευτικές ή εθνικές μειονότητες όπως οι Αρμένιοι και οι Μαρωνίτες, θρησκευτικές μειονότητες όπως π.χ. οι Λατίνοι κ.α. Υπάρχει επίσης και μία ιδιαίτερη εθνοπολιτισμική ομάδα, οι Ρομά (κάποιοι από αυτούς είναι μουσουλμάνοι και κάποιοι χριστιανοί, ενταγμένοι στην τουρκοκυπριακή και την ελληνοκυπριακή κοινότητα αντίστοιχα). Γιατί θα πρέπει ντε και καλά Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι να ζουν μαζί; Οι Τουρκοκύπριοι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσουν ως μειονότητα σε ένα κράτος κατά βάση Ελληνοκυπρίων.

   1. Κάπου τα έχεις μπερδέψει φίλε μου. Στην Κύπρο έχει 5 ομάδες και όλοι είναι Κύπριοι. Όπως στην Τουρκία υπάρχουν 40 εθνότητες μα κυρίαρχοι είναι Τούρκοι έτσι και στην Κύπρο.

    Επίσης, ίσως δεν χρειάζεται να ζουν μαζί ναι, μα μη ξεχνάς πως το 65% της βορινής Κύπρου ανήκει σε Έλληνες, γιατί να εκδιωχθούν με βάση ρατσιστικά κριτήρια; Είναι κακό να είναι γηγενείς; Κι όσο για τους Τ/Κ, ποιο άλλο 18% είχε 40% έλεγχο στο κράτος του; Στην Τουρκία το 25% είναι Κούρδοι, έχουν κάποιο δικαίωμα; Όχι.

    Τέλος, να ξέρεις ότι οι Τουρκοκύπριοι είναι (σχεδόν) όλοι Ε/Κ που εξισλαμίσθηκαν και δεν έχουν σχέση με τον λαό των Εποίκων που έφερε η Τουρκία. Αυτοί είναι τόσο πολλοί που είναι πια πλειοψηφία στα Κατεχόμενα και τώρα έκαναν του Τ/Κ μειονότητα. Καν μειονότητα, μειοψηφία, μειονότητα σημαίνει και δικαιώματα. Άρα η επανένωση των Τ/Κ με τους Ε/Κ απλά θα αναβαθμίσει τους Τ/Κ σε αυτό που ήταν πριν το 1974!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *