Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΛΕΒΙΤΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ¨ΠΡΟΞΕΝΙΚΕΣ¨ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

0 σχόλια Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παπάς, Μουφτής και Ντεντέδες

Aυτοί οι οποίοι στις εκδηλώσεις του 1000, δεν σταμάτησαν και δεν μπόρεσαν να διαιρέσουν τον κόσμο της περιοχής, συνεχίζουν να υποτιμούν, να αποκλείουν και να προσπαθούν να ταπεινώσουν τους αδερφούς αλεβίτες μας.

Με επικεφαλής τις ιστοσελίδες Rodop Rüzgarı και Birlik, συνεχίζουν να διαιρούν και να αποκλείουν τους αλεβίτες.
Η νοοτροπία αυτή του οπωσδήποτε ¨εμείς είμαστε και θα γίνει αυτό που λέμε¨ έχει πάρει πια την μορφή γάγγραινας στην μειονότητα.
Τα άτομα αυτά που δεν υπολογίζουν τον τεκέ, άραγε σε ποια αρχή περί τύπου υπάρχει το να κάνεις προπαγάνδα με μια φωτογραφία τραβηγμένη με ρούχα εργασίας και δίπλα σε χριστιανό θρησκευτικό ηγέτη και διαμέσου αυτής της φωτογραφίας να επιτίθεσαι στον τεκέ και στους αλεβίτες ;
Όταν ο Ιλχάν Αχμέτ σχεδόν κοντεύοντας να σπάσει την σπονδυλική του στήλη έσκυβε και φιλούσε το χέρι του παπά, τότε το έκαναν άραγε είδηση; Όταν ο μουφτής μας δεχόταν στο γραφείο του χριστιανό θρησκευτικό λειτουργό, έτσι το δημοσίευσαν;
Όχι φυσικά.
Άραγε για πόσο ακόμη θα διασπάτε αυτή την μειονότητα ;

Τι επιδιώκετε;

Η μήπως δηλώνετε πως ¨αισθανόμαστε ευχαρίστηση που μας αποκαλούνε πόρνες¨ ;

(Η τελευταία φράση είναι αστείο).

Σημείωμα: Αυτοί που προβάλλετε ως πνευματικούς ηγέτες, έχουν τιμωρηθεί από τον τεκέ και τους απέβαλλαν από Ντεντέδες. Είναι μάταιο να προσπαθείτε με το ζόρι να φυτέψετε στον κόσμο της περιοχής πνευματικούς ηγέτες. Να πάτε να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο της περιοχής και να γίνετε ένα. Με 3 άτομα ο τεκές δεν διοικείται και σίγουρα δεν μπορείτε να διοικήσετε τους αλεβίτες.

Papaz , Müftü ve Dedeler

18/9/2017

Σχ: Η ιστοσελίδα αυτή όπως φαίνεται και από την ονομασία της, ανήκει στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Καμίλ Σιτζάκεμίν, ο οποίος σε μια σπάνια (για μειονοτικό πολιτικό)  δήλωση καταφέρεται κατά των ιστοσελίδων Μπιρλίκ και Ροντοπ Ρουζγκαρί. Και πράγματι τους τα λέει και πολύ καλά. Βέβαια αποφεύγει να θίξει τα ¨πνευματικά  αφεντικά¨ αυτών των ιστοσελίδων, αλλά έστω και έτσι μπράβο του για αυτό το κείμενο.    

Previous Article

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ !

Next Article

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ – ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΪΛΑΛΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

pulvinar ut Sed commodo libero in odio libero sem, Aenean facilisis ipsum