Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΧΜΕΤ ΑΛΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

No Comments Share:

2739

Τις προάλλες το πρωί ξυπνήσαμε με τις εικόνες μιας αγοράς η οποία ισοπεδώθηκε στην χώρα μας. Ολόκληρη αγορά μετατράπηκε σε ερείπια. Χτες πάλι το πρωί αρχίσαμε την μέρα με 11 ανθρώπους μας να ανατινάζονται στον αέρα από βόμβα…

Αύριο τι θα γίνει ; Μεθαύριο ; Και πιο μετά ;

Δυστυχώς θα συνεχίσουμε αυτό το τρομερό ταξίδι σαν ένα ματωμένο καραβάνι καθοδόν προς την κόλαση, με καταστροφές, θανάτους και χάνοντας κομμάτι-κομμάτι.

Ένας πρόεδρος της δημοκρατίας που δηλώνει πως ¨δεν θα εφαρμόσει το σύνταγμα¨, ένας πρωθυπουργός που δηλώνει ¨ας λέει το σύνταγμα ότι θέλει¨, μια ημιεπίσημη  κυβέρνηση που με θράσος δηλώνει πως ¨δεν αναγνωρίζει νόμο¨ και δικαστές που έχουν μετατραπεί όπως ομολόγησαν στελέχη του ΑΚΡ σε μαχητές με ¨μαύρη τήβεννο¨, δεν μπορούν να χωρέσουν σε αυτή τη χώρα.

Η εξουσία δεν αναγνωρίζει νόμο και οι δικαστές που θα προστατεύουν τον νόμο, υποτάσσονται στην εξουσία. Δεν απέμεινε πια στην χώρα μια αρχή, ένας θεσμός στον οποίο να μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Σκεφτείτε μια χώρα στην οποία δεν υπάρχει καν εμπιστοσύνη για το πτυχίο του προέδρου της δημοκρατίας, που κανονικά είναι ο πλέον ¨έμπιστος και αξιότιμος¨ πολιτικός. Αυτό το πτυχίο κανείς δεν ξέρει αν υπάρχει και που βρίσκεται. Με δικαστική απόφαση παρεμποδίζεται η πρόσβαση στο ¨αρχείο πτυχίων¨  του πανεπιστημίου από όπου λέγεται πως πήρε πτυχίο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Και για το έγγραφο που περιφέρουν οι οπαδοί του προέδρου λέγοντας ¨να το πτυχίο¨, χρειάζεται έγκριση από ειδικό του εξωτερικού.  Ο ειδικός όμως αυτός βγαίνει μετά και δηλώνει πως ¨εγώ τέτοια έγκριση δεν έδωσα¨. Αυτό το μικρό περιστατικό δείχνει το μέτρο της ανομίας και της  λάσπης στην οποία έχουμε υποπέσει.

Να σας το πώς καθαρά.

Για όσο ο Ερντογάν δεν αποσύρεται εντός των συνταγματικών πλαισίων, για όσο το ΑΚΡ δεν σταματά τις ανομίες και για όσο το δικαστήριο δεν ανακαλύπτει ξανά τον νόμο και την ανεξαρτησία του, αυτή η χώρα δεν πρόκειται να γλιτώσει από αυτούς τους ματωμένους μπελάδες.

Καθημερινά ξυπνάμε με νέες καταστροφές. Τι πρέπει λοιπόν να γίνει ;

Μήπως να παραδοθούμε σε μια μειονότητα κακοποιών που κατέλαβε το κράτος και ¨δεν γνωρίζει νόμο¨ ; Θα παραμείνουμε σιωπηλοί σε αυτή σε αυτή την πορεία προς τον βάλτο του αίματος που μας οδηγεί μια ¨ημιεπίσημη¨ εξουσία που αρνείται τον νόμο ; Θα υποκύψουμε στην αποκοπή των δικαστηρίων από τον νόμο ; Είμαστε απελπισμένοι ; Φυσικά και δεν είμαστε. Μα τρελοί είστε ;  Τι απελπισία….

Τι είμαστε, τυφλά πρόβατα που ευρισκόμενα μέσα στην λάσπη περιμένουν να τους κόψουν τον λαιμό ;

Λύση υπάρχει και βρίσκεται μπροστά μας.  Απλά πρέπει να κουνηθούμε λίγο. Την λύση αυτή την έγραψε στο Τ24 ο πρώην βουλευτής του CHP  Ριζά Τουρμέν.

¨Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις που απορρίπτουν ην ηγεμονία του ΑΚΡ πρέπει να κάνουν ένα συνέδριο και στα πλαίσια μιας κοινής στρατηγικής να συστήσουν ένα κέντρο ισχύος. Η Ενότητα αυτή στην οποία θα δύνανται να μετάσχουν τα πολιτικά κόμματα, δεν θα πρέπει να είναι υπό την ομπρέλα κανενός κόμματος. Θα πρέπει οι φορείς που εντάσσονται στην Ενότητα να μπορούν να κρατάνε κρυφές τις ταυτότητες και τις διαφορετικές τους απόψεις¨.

…………….

……………

Καθημερινά οι άνθρωποι μας σκοτώνονται, όλοι μας βλέπουμε πως οδεύουμε σε μια καταστροφή, τα δικαστήρια τελείωσαν, όλοι οι θεσμοί τελείωσαν, η δικαιοσύνη χάθηκε και έχουμε απέναντι μας μια ημινόμιμη τυραννία που δηλώνει πως ¨ας λέει το σύνταγμα ότι θέλει¨.

Εντέλει άρχισαν να επιτίθενται στο πιο ζωτικό σημείο. Ο Ερντογάν τις προάλλες δήλωσε πως πρέπει να αλλάξει όλη η διδακτέα ύλη στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση.  Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό ε ;  Θα κινητοποιηθούν για να αναθρέψουν μια ανώμαλη και θρησκόληπτη χιτλερική νεολαία που της αρέσει η κλοπή.  Εάν δεν αποτρέψουμε αυτή την κίνηση, δεν θα απομείνει μέλλον για τα παιδιά μας. Τα πρώτα πειράματα ήδη τα κάνουν.

……………..

Η καταστροφή που βιώνουμε είναι ολοφάνερη.

Και η λύση επίσης.

Ενωθείτε για χάρη ¨της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της ειρήνης και του νόμου¨.  

 Να προστατέψουμε την ζωή και τον νόμο.

Διότι και τα δύο κινδυνεύουν.

http://www.haberdar.com/care-makale,1237.html

7/6/2016

Previous Article

ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ…

Next Article

ΠΟΛΩΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΓΙΠ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *