Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ…

No Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Ερντογάν ¨τελείωσε¨ την Ιντλίμπ : ¨Μπροστά μας υπάρχει το Αφριν!

Αφού οι ΤΕΔ συνοδεία της Αλ Κάιντα εγκαταστάθηκαν σε σημεία νότια του Άφριν, ο Ταγίπ Ερντογαν δήλωσε χτες πως ¨Η επιχείρηση στην Ινλίμπ σε μεγάλο βαθμό έληξε¨. Ο Ερντογάν συνεχίζοντας τις απειλές κατά των PYD-YPG δήλωσε πως ¨Αυτή τη στιγμή ενώπιον μας υπάρχει το θέμα του Άφριν¨.  

……………..

Ο Ερντογάν μιλώντας ανέφερε τα εξής:

Ο στρατηγικός μας εταίρος οι ΗΠΑ, παρά τις συνεχείς μας συνομιλίες κάνει την επιχείρηση στην Ράκκα με το PYD/YPG που είναι το έκτρωμα της τρομοκρατικής οργάνωσης ΠΚΚ. Δεν είναι λέει το ΠΚΚ, αλλά βρε Αμερική πώς να εξηγήσεις την ανάρτηση τεράστιων αφισών της τρομοκρατικής οργάνωσης στην Ράκκα; Η επιχείρηση στην Ιντλίμπ σε μεγάλο βαθμό έληξε. Αυτή τη στιγμή ενώπιον μας υπάρχει το θέμα του Άφριν. Όλα αυτά συνιστούν για μας από μία απειλή. Κι εμείς για κάθε τι που θα συστήσει απειλή κατά της χώρας μας, είμαστε αποφασισμένοι. Αυτό θέλουμε να το ξέρουν όλοι. Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε από αυτά. Mα το έχουμε πει ξανά. Μια βραδιά μπορεί ξαφνικά να έρθουμε, μια βραδιά μπορεί ξαφνικά να χτυπήσουμε….:

…………….

 

http://sendika62.org/2017/10/erdogan-idlipi-bitirdi-onumuzde-afrin-var/

24/10/2017

Σχ: Η περιοχή του Άφριν ειναι μια μια μικρή περιοχή που συνορευει με την Τουρκία,την οποία απελευθέρωσαν απο την ISIS οι μαχητές του ΥPG. Τώρα λοιπόν αφού απέτυχαν οι ¨υπεργολάβοι¨ της Τουρκίας (ISIS),  ετοιμάζεται να αναλάβει δράση η ίδια η Τουρκία.

Να ευχηθούμε ολόψυχα ¨να σπάσει τα μούτρα της¨ .

 

Previous Article

Γιά τό “ἀντιναζιστικό” τσίρκο

Next Article

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΛΑΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *