Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

OI ΑΔΕΙΕΣ ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΑΝ , ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΑΝ…

No Comments Share:

FR

 

Σε εγρήγορση στο Κίλις

Στην περιοχή γίνονται μεταφορές στρατευμάτων, ενώ ανακλήθηκαν οι άδειες των εργαζομένων στην υγεία και στο στρατό.

Μετά από τη σύνθημα για επέμβαση που έδωσε ο πρόεδρος Δημοκρατίας Ερντογάν στην πολύ Κίλις που είναι η πιο κοντινή στο Άφριν,  παρατηρείται στρατιωτική κινητικότητα. Το κέντρο της πόλης είναι γεμάτο από στρατιώτες.

Στην ομιλία που έκανε προχθές στο Ελάζιγκ, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν ανακοίνωσε πως εντός μιας εβδομάδας θα γίνει η επέμβαση στην περιοχή Αφριν. Την ώρα που γινόταν οι δηλώσεις αυτές του Ερντογάν, έγιναν βολές πυροβολικού προς τις θέσεις του YPG που βρίσκονται στο Άφριν. Οι βολές αυτές του πυροβολικού συνεχίστηκαν και χθες.

Προχτές το βράδυ πέντε φορτηγά έμφορτα με άρματα μάχης  μεταφέρθηκαν στην περιοχή Χατάι. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα πρακτορεία ειδήσεων, τα φορτηγά αυτά με τα άρματα μάχης μεταφέρθηκαν στην περιοχή Ρεϊχανλί που είναι η πλέον κοντινή περιοχή στο Αφριν. Τονίστηκε πως αυτά τα άρματα μάχης μεταφέρθηκαν στην συνοριακή περιοχή στις μονάδες που βρίσκονται εκεί ως ενίσχυση. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν συνέχισε και χτες την ρητορική του περί επέμβασης στην περιοχή. Μιλώντας στην πόλη Τοκάτη  στο έκτο συνέδριο του κόμματος εκεί,  ανέφερε πως η επιχείρηση που άρχισε με τις βολές του πυροβολικού θα συνεχιστεί: “Πλέον το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο. Κατά τις επόμενες μέρες, θα συνεχίσουμε το πρώτο βήμα που κάναμε για την εκκαθάριση των νοτίων συνόρων μας από την τρομοκρατία με την επιχείρηση Ασπίδα Ευφράτη εκκαθαρίζοντας και την περιοχή του Άφριν¨.

…………..

Σύμφωνα με τοπικές πηγές στο Κιλις πλέον οι άδειες των οδηγών ασθενοφόρων, των εργαζομένων στην υγεία και των εργαζομένων στα σώματα ασφαλείας έχουν ανακληθεί. Οι μονάδες εντατικής παρακολούθησης στα νοσοκομεία έχουν εκκενωθεί. Στην συνοριακή περιοχή έχουν στηθεί νοσοκομεία εκστρατείας. Στην πόλη κυριαρχεί το κλίμα πως όπου να ‘ναι θα αρχίσει ο πόλεμος ενώ ήδη ακούγονται βολές πυροβολικού. Οι κάτοικοι του Κιλκίς καθώς δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει είναι ανήσυχοι.

…………..

https://www.artigercek.com/kilis-te-teyakkuz

15/1/2017

Σχ: Τώρα ειναι ακριβώς μια καλή στιγμή για να προχωρήσουμε ως Ελλάδα σε βήματα σχετικά με την Α.Ο.Ζ.

Previous Article

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ DEB: ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

Next Article

ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ-BINTEO

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *