Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ !

No Comments Share:

 

 

Δεκάδες χιλιάδες άτομα διαδήλωσαν κατά του Ερντογάν

Χιλιάδες άτομα μετείχαν υπό βροχή στην διαδήλωση που οργάνωσε η Πλατφόρμα Συνδικάτων για να διαμαρτυρηθούν για τις επιθέσεις που έγιναν στην εφημερίδα Αφρίκα μετά από την στοχοποίηση από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν.

Στην διαδήλωση που οργανώθηκε από την Πλατφόρμα Συνδικάτων και είχε την ονομασία ¨Ειρήνη και Δημοκρατία¨  μετείχαν χιλιάδες άτομα και βάδισαν από το Ντερέμπογιού , πέρασαν από την προεδρία της Δημοκρατίας και έφτασαν ως μπροστά στην βουλή.

Στην διαμαρτυρία που έγινε χτες το βράδυ και διήρκεσε περίπου μισή ώρα, μετείχαν δεκάδες χιλιάδες άτομα που βάδισαν υπό βροχή.

Στο τέλος της πορείας επί της σκηνής που είχε στηθεί στο Μνημείο Μαρτύρων Κύπρου, έκαναν από μια σύντομη ομιλία ο Σελάμ Εϊλέμ-πρόεδρος του συνδικάτου Εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης και ο πρόεδρος του  DAÜ-SEN.

………………….

http://haber.sol.org.tr/toplum/kibrista-binler-erdogani-protesto-etti-226556

27/1/2018

Σχ: Δυστυχώς αυτές οι δεκάδες χιλιάδες ατόμων προφανώς και δεν εκπροσωπούνται στην τουρκοκυπριακή βουλή, διότι εκεί μέσα ΔΕΝ υπήρξε κάποια καταδίκη της έκκλησης για λιντσάρισμα που έκανε ο αρχιφασίστας Ερντογάν. Είναι κάτι σαν το συλλαλητήριο που έγινε στην Θεσσαλονίκη. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό το συλλαλητήριο και να έχουμε ΑΥΤΗΝ την σύνθεση στην βουλή μας. Είναι προφανής η δυσαρμονία.   

Previous Article

ΞΕΝΟΙ MAXHTEΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ-ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *