Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Χωρίς να έχει παιδιά τον απέλυσαν ¨Επειδή σπούδασε τα παιδιά του σε σχολεία του Γκιουλέν¨ !

0 σχόλια Share:

Παιδί δεν έχει αλλά εκδιώχθηκε από το δημόσιο επειδή “Σπούδασε τα παιδιά του σε σχολεία της FETO”

Στο Μπάτμαν ο δημόσιος υπάλληλος Μουχάμεντ Ζεκεριά Οζντιλ, αποκαλύφθηκε ότι παρά το ότι δεν έχει παιδί, εκδιώχθηκε από τη δουλειά του με προεδρικό διάταγμα διότι “Σπούδασε τα παιδιά του σε σχολεία της κοινότητας Γκιουλέν”.
Ο ίδιος δηλώνει πως “όχι παιδί αλλά ούτε καν παντρεμένος δεν είμαι”.
Ο Μουχάμεντ Ζεκεριά Οζντιλ πού εργαζόταν ως υπάλληλος στο ίδρυμα κοινωνικών ασφαλίσεων και ταυτόχρονα ήταν εκπρόσωπος του συνδικάτου, στις 6/1/2017 απολύθηκε με το υπ αριθμόν 679 προεδρικό διάταγμα, ενώ απορρίφθηκε το αίτημα επιστροφής του με το αιτιολογικό πως “Επικοινωνεί με το ΠΚΚ’. ”
Σύμφωνα με την είδηση από το πρακτορείο Μεσοποταμία, στον σχετικό φάκελο που διαμορφώθηκε από τη νομαρχία, με βάση πληροφορίες από διάφορες υπηρεσίες, παρά το ότι ο ίδιος ούτε παντρεμένος είναι ούτε παιδιά έχει, αναφέρεται πως τα παιδιά του σπουδάζουν σε δομές της κοινότητας Γκιουλέν και ότι έχει λογαριασμό στην Bank Asya, παρά το ότι στην πραγματικότητα δεν έχει τέτοιο λογαριασμό.
……

Birgun.net

Σχ : Εκατοντάδες χιλιάδες αθώοι άνθρωποι καταστράφηκαν από τη μεγαλομανία του Ερντογάν που για να εδραιωθεί ως δικτάτορας  ¨μαύρισε¨ την ζωή τόσν ανθρώπων..

Previous Article

Γιορτές στα κατεχόμενα για την ¨ειρηνευτική επιχείρηση¨…

Next Article

Αφίσες της “Τουρκικής ειρηνευτικής επιχείρησης” στην Κύπρο…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *