Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ

No Comments Share:

Mήνυση στον Ερντογάν από τον ιδιοκτήτη εκείνου του πανό

panka2

Ο Ιμπραήμ Αλιτζί ο οποίος κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης του Ερντογάν στην Οσμανίγιε, άνοιξε πανό που έλεγε ¨Υπάρχει κλέφτης¨ και ο οποίος μετά την σύλληψη του εδάρη από την προσωπική φρουρά του Ερντογάν, υπέβαλε μήνυση κατά του πρωθυπουργού Ερντογάν, του νομάρχη της Οσμανίγιε, του εισαγγελέα και του αστυνομικού διευθυντή.

………………..

Ο Αλιτζί υποστήριξε πως πριν να τον μεταφέρουν στην αστυνομία η φρουρά του Ερντογάν τον ανέβασε σε ένα βαν όπου επί μια ώρα και με τα χέρια του σε χειροπέδες τον έδειραν και στις 6 Μαρτίου υπέβαλε την σχετική μήνυση.

……………..

Στην μήνυση που υπέβαλε στην εισαγγελία περιγράφει ως εξής αυτά που βίωσε :

¨Όταν άνοιξα το πανό και μετά, οι αστυνομικοί του προέδρου του ΑΚΡ, με πήραν από εκεί, με ανέβασαν σε ένα βαν πίσω από την πλατφόρμα, όπου και όντας με χειροπέδες με κράτησαν πάνω από μια ώρα, με χτύπησαν και με απείλησαν με θάνατο και με απειλές σε βάρος των συγγενών μου. Η φρουρά αυτή δεν είχε αρμοδιότητα σύλληψης και ανάκρισης. Καταγγέλλω και υποβάλω μήνυση κατά του προέδρου του ΑΚΡ, του νομάρχη της Οσμανίγιε, του εισαγγελέα και του αστυνομικού διευθυντή για την μη άσκηση των καθηκόντων τους, για την άσχημη συμπεριφορά, τις απειλές, τον τραυματισμό και την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστην και για την παρεμπόδιση της ελεύθερης έκφρασης μου¨.

Haber.sol.org 8/5/2014

 

Previous Article

ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ…

Next Article

ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΔΙΣΣΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΛΙΤΖΕ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *