Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΗΝ ¨ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ¨ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

0 σχόλια Share:

Ο Ερντογάν σχετικά με την απόφαση του ΕΔΔ είχε δηλώσει ¨Θα τελειώσουμε την δουλειά¨ : Οριστικοποιήθηκε η ποινή του Ντεμιρτάς

Η ποινή φυλάκισης  4 ετών και 8 μηνών φυλάκισης σε βάρος του πρώην προέδρου του HDP Σελαχαττίν Ντεμιρτάς, οριστικοποιήθηκε στο εφετείο.

Το 26ο Κακουργιοδικείο Κωνσταντινούπολης με κατηγορίες για ¨διενέργεια τρομοκρατικής προπαγάνδας¨ είχε καταδικάσει για τις ομιλίες που έκαναν στον εορτασμό του Νεβρόζ, τον Ντεμιρτάς σε 4 έτη και 8 μήνες και τον πρώην βουλευτή του HDP Σιρρί Σουρεγιά Οντέρ σε 6 έτη και 3 μήνες φυλάκισης.

Οι συνήγοροι τους υπέβαλαν έφεση.

Το 2ο Ποινικό Τμήμα του Δικαστηρίου Περιφέρειας Κωνσταντινούπολης, αξιολόγησε την ποινή του τοπικού δικαστηρίου.

Το εφετείο απέρριψε τις εφέσεις και έτσι οι ποινές οριστικοποιήθηκαν.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις 20 Νοέμβρη με απόφαση του έκρινε πως έπρεπε να τερματιστεί η διετής κράτηση του Ντεμιρτάς. Μετά από εκείνη την απόφαση οι συνήγοροι του υπέβαλλαν αίτημα αποφυλάκισης. Το δικαστήριο έκρινε  τότε πως η απόφαση του ΕΔΑΔ δεν είχε γίνει αμετάκλητη και είχε αποφάσισε την συνέχιση της κράτησης του.

Ο Ερντογάν μετά από την απόφαση του ΕΔΑΔ είχε δηλώσει πως ¨Η απόφαση δεν μας δεσμεύει, θα κάνουμε αντίθετη κίνηση και θα τελειώσουμε την δουλειά¨.

Πλέον με την τωρινή απόφαση του εφετείου, ο Ντεμιρτάς δεν είναι πια κρατούμενος αλλά καταδικασμένος.

Με βάση αυτή την απόφαση ο Ντεμιρτάς δεν θα μπορεί να αποφυλακιστεί με απόφαση είτε του 19ου Κακουργιοδικείου Αγκύρας είτε του Συνταγματικού Δικαστηρίου.

Με αυτό τον τρόπο η απόφαση του ΕΔΑΔ για τον Ντεμιρτάς δεν έχει κάποια πρακτική εφαρμογή

Erdoğan AİHM kararı için ‘İşi bitiririz’ demişti: Demirtaş’ın cezası kesinleşti

4/12/2018

Σχ; Όταν εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια, ο ίδιος ο Ερντογάν βγαίνει δημόσια και μιλά για τα στελέχη του HDP πως ¨στηρίζουν την τρομοκρατία¨ υπήρχε περίπτωση κάποιο τουρκικό δικαστήριο να βγάλει άλλη απόφαση;  Μα όποιοι δικαστικοί τόλμησαν να εμπλακούνε σε υποθέσεις και έρευνες κατά του καθεστώτος Ερντογάν, τους ¨έφαγε το μαύρο σκοτάδι¨…

Previous Article

ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΣΕ ΣΚΙΤΣΟ

Next Article

HPG : 15 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ- ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *