Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

No Comments Share:

Σεισμό προκάλεσε η αναφορά του αρχιεισαγγελέα για την παρέμβαση

kilicdaroglu-dehset-verici-dedigi-belgeyi-acikladi-2101141200_m

Αντιδράσεις προκλήθηκαν από το ¨ανατριχιαστικό έγγραφο¨ όπως χαρακτήρισε ο πρόεδρος του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου την αναφορά του αρχιεισαγγελέα Σμύρνης Χουσείν Μπας σύμφωνα με την οποία ο υφυπουργός Δικαιοσύνης του ζήτησε να σταματήσει μια έρευνα. Ο δικηγορικός σύλλογος Σμύρνης είπε πως πρόκειται για μια ξεκάθαρη απόδειξη των επεμβάσεων στα δικαστήρια, ενώ βουλευτές του CHP υποστήριξαν πως είναι ανάγκη ο Μπιναλί Γιλντιρίμ-υποψήφιος του ΑΚΡ για τον δήμο Σμύρνης να αποσύρει την υποψηφιότητα του.

Στο έγγραφο το οποίο εμφάνισε ο ηγέτης του CHP Kεμάλ Κιλιτσντάρογλου, φανερώνεται πως μια μέρα πριν από την επιχείρηση κατά της διαφθοράς στο λιμάνι της Σμύρνης που έγινε στις 7 Ιανουαρίου, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Κενάν Ιπέκ αναζήτησε τηλεφωνικά τον αρχιεισαγγελέα Σμύρνης Χουσείν Μπας και του ζήτησε να σταματήσει την έρευνα και να απομακρύνει από τα καθήκοντα τους τους εισαγγελείς που ¨έτρεχαν¨ την υπόθεση.

……………………..

…………………….

Εφ. Ζαμάν 21/1/2014

 Σχ : Σας παραθέτουμε ένα σημαντικό τμήμα από το δημοσιευθέν έγγραφο όπως το βρήκαμε στην διεύθυνση

http://www.odatv.com/n.php?n=kilicdaroglu-dehset-verici-dedigi-belgeyi-acikladi-2101141200

 ¨Ο υφυπουργός μου τηλεφώνησε ξανά και με ρώτησε τι έκανα. Εγώ του είπα πως η διαδικασία ήταν εντός των νομικών πλαισίων, παρά το ότι όμως με ευγένεια του εξήγησα πως δεν χρειαζόταν καμμιά επέμβαση, μου είπε πάνε τώρα άλλαξε τον εισαγγελέα και σταμάτα αυτή την έρευνα. Εάν δεν το κάνετε θα υποστείτε τις συνέπειες¨.

Previous Article

ENTAΞΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ

Next Article

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΤΥΧΑΙΟ ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *